Transfertorsdag, 28.07

Oppdater deg på de siste ryktene rundt Real Madrid.

Inn:

• Til tross for at Sergio Agüero selv har bekreftet at han går til Manchester City, spekulerer enkelte spanske medier, bla. El Confidencial, i at argentineren nå kan ende opp i Real Madrid. Avisen mener Los Merengues har gjort seg en avtale med City vedr. en pris pluss en evt. spiller, dersom City selger ham videre til klubben med én gang. Florentino Perez skal i følge disse kildene hele tiden ha ønsket å kjøpe ‘Kun’, men tidligere har latt være på grunn av avtalen som han gjorde med Atléticos president, om å ikke prøve seg.

På en annen side hevder andre kilder at Atlético har forhandlet fram en avtale med både Agüero og City som gjør at spillerens neste to (eventuelle) klubber ikke kan være Real Madrid. Naturligvis trenger verken av ryktene å være sanne.

• En annen kilde sier at nå som Agüero er klar for Man City, går Carlos Tévez til Real Madrid. Tévez skal ikke være fornøyd med livet i england, og har ønsket seg nærmere familien. Selv om Spania ikke er mye nærmere Argentina, er det ikke umulig at familien hans flytter med ham, ettersom språket er det samme og tilpasningen blir lettere.

• Santos er rasende over at Real Madrid ikke er villige til å betale hele utkjøpsklausulen for stortalentet Neymar. Klausulen er på €45 mill., som tilsvarer ca. 350 mill. kroner. I følge klubbens ledere er det “billig” for en spiller av hans kaliber. Santos nekter å åpne for forhandlinger, og det ser dermed ut til at Neymar blir værende i Brasil. Foreløpig…

Emmanuel Adebayor ser ikke ut til å gi opp drømmen om kontrakt i Real Madrid. Nå avblåser togoleseren Tottenhamm Hotspurs interesse, og venter på Mourinho.

Ut:

Lass Diarra skal, i følge AS, ha stått over preseason-treningen i Madrid. Det hersker herved ingen tvil om at verken av partene, klubben eller spilleren, ønsker å fortsette samarbeidet. Real Madrid skal ha godtatt et bud fra Galatasaray, men franskmannen avslo. Han ønsker seg tilbake til england, hvor bla. Tottenham og Man Utd tidligere har vist interesse.
Prislapp ved kjøp: ca. 150 mill. kroner.

Fernando Gago er en annen defensiv midtbanespiller som ikke fikk være med laget på pre-season touren til bla. USA og Kina. Flere klubber har meldt sin interesse for spilleren, men ingen skal ha kommet med seriøse bud. Nå kan det derfor se ut til at argentineren er på vei tilbake til gamleklubben Boca Juniors. I følge spillerens agent, skal han ha ringt Bocas visepresident og bedt om å bli hentet hjem.
Prislapp ved kjøp: ca. 100-150 mill. kroner.

• Nå ser det endelig ut til at Sergio Canales får viljen sin, og forlater klubben. Etter at Santi Cazorla ble klar for Málaga, er Villarreal blitt rikere, og samtidig i dyp nød av en ny offensiv midtbanespiller. Det er ikke usannsynlig at "Den Gule Ubåten" vil prøve å kjøpe unggutten i stedet for å låne ham. De ønsker å gjøre det uten å gi Real Madrid en tilbakekjøpsklausul, noe Pérez til nå har nektet. Nå som Villarreal har mer penger, vil de nok anskaffe seg unggutten uten å måtte bøye seg for Pérez, men til en langt dyrere pris.
Prislapp ved kjøp: Over 100 mill. kroner

• Getafe har enda ikke mistet troen på å klare og sikre seg Pedro León på lån. Spilleren selv nekter å forlate Real Madrid til fordel for gamleklubben, til tross for at han ble utelatt fra klubbens forberedelser til kommende sesong.

• Nok en Castilla-spiller ser ut til å forsvinne ut døra i sommer. Real Zaragoza har vist seriøs interesse for Castilla-kapteinen Fran Rico over lengre tid. En overgang med tilbakekjøpsklausul virker sannsynlig. Ukjent pris

• Real Madrid-legenden Raúl González skal være uønsket i Schalke 04 av klubbens relativt nye trenerteam. Blackburn Rovers virker interesserte, men det kan se ut til at den tidligere Madrid-helten Roberto Carlos lokker sin spanske venn til hans styrtrike klubb, Anzhi.

P.S! Klikk her for å se oppdaterte overganger fra hele La Liga!

Pmn6