Real Madrid Juvenil A 4-1 Atlético Madrid

2-1 Alberto (96')
3-1 Toni (98')
4-1 César (115')

Juvenil A: Belman- Hakimi, Cobo (Sotillos 81'), Manu, Álex- Martin (Javi 55'), Alberto, Toni (Mink 103')- Dani Goméz, Óscar, Franchu (César 68')

I forkant av denne sesongen ble tidligere Real Madrid-legende, Guti ansatt som trener for Juvenil A. Det har vist seg å være en svært god ansettelse, og ungutta har denne sesongen klart å ta en historisk "trippel", noe ingen annet lag har klart før. I forkant av denne Copa del Rey finalen hadde Juvenil A allerede vunnet ligaen og Copa de Campeones, i tillegg til at laget kom til en semifinale i Uefa Youth League. Selv om det har vært en god sesong, ville Guti og resten av laget avslutte sesongen med stil, og akkurat det klarte de.

Juvenil A gikk ut i hundre og hadde full kontroll fra start. Etter tretten minutter fikk unggutta frispark like utenfor 16-meteren. Frisparket tok kaptein, Óscar og curlet den over muren og inn bak stengene til Atlético Madrids sisteskanse, Dos Santos. Juvenil A fortsatte å presse på og Dani Gómez var svært nær ved å øke ledelsen til 2-0 da han kom alene med keeper, men skuddet gikk i stanga. Etter en lang periode med Juvenil A som styrte spillet, kom Atlético mer og mer inn i kampen, og like før pause satt utligninga.

Etter pausen var ikke Juvenil A like gode som i første omgang, og det var takket være keeper, Belman at kampen gikk til ekstraomganger, etter en omgang med masse Atlético Madrid sjanser. I ekstraomgangene brettet Juvenil A opp ermene og viste rivalene hva som bor i dem. Kun seks minutter ut i første ekstraomgang slo Óscar en nydelig gjennombruddspasning til Murcia-fødte stjernen Alberto, og han gjorde ingen feil og satte enkelt inn 2-1. Etter scoringen ville Juvenil A ha mer og kun to minutter senere sto det 3-1 da Toni curlet ballen i lengste fra kort hold. Vondt skulle bli til verre for Atlético Madrid da César kom alene med keeper fem minutter før slutt. Istede for å skyte med engang, rundet han keeper og satte inn 4-1. Dermed kunne Juvenil A slippe jubelen løs etter å ha tatt sitt 13 Copa del Rey-tittel.

Hva syns du om at Juvenil A tok "trippelen"?