Extra large omg
TRANSFERTORSDAG: Ryktene rundt kjøp og salg av spillere fortsetter å strømme på.

Transfertorsdag - Ny signering?

Det kryr av rykt er rundt verdens største klubb og her er en ny dose med overgangsrykter!

Vi er inne i en periode der mange av spillerne er på ferie, mens andre er på landslagsoppdrag. De høye herrene i Real Madrid har derimot ingen ferie, og planleggingen til neste sesong er for alvor i gang. Foreløpig er det ingenting som er offisielt, men etter ryktene å dømme skal Real Madrid være svært nær ved å nærme seg sin første signering i dette overgangsmarkedet.

I N N

  • Mens sesongen ennå pågikk var det mye rykter rundt Chelseas keeper, Thibaut Cortouis. I dettte overgangsmarkedet har det ikke vært så mye rykter rundt Cortouis, men nå har ryktene for alvor fått fyr igjen. Agenten til belgiern skal ha sagt at de jevnlig er i kontakt med Real Madrid, og at Los Blancos skal være interesserte i hans tjenester. Så gjenstår det å se om interessen til Real Madrid faktisk er stor nok til at klubben velger å legge inn et bud.
  • Theo Hernandez er en mann det lenge har vært mye rykter rundt. I følge MARCA skal klubbene være enige, og spilleren selv skal ha sagt ja til Real Madrid, men ingenting er enda bekreftet av klubbene. Nå har imidlertid hovedpersonen selv sagt i et intervju med MARCA at han gleder seg til å spille med verdens beste spillere, og ifølge rapportene skal Theo Hernandez bli presentert som Real Madrid-spiller den første uken i juli. 
  • Nå som Real Madrid nærmer seg Theo Hernandez, vil de like gjerne prøve å lokke storebror Lucas Hernandez med på kjøpet. I følge MARCA skal Real Madrid ha utløst utkjøpsklausulen hans som er på 40 millioner Euro, men midtstopperen selv skal ha nektet en overgang, siden han trives godt i sin nåværende klubb, Atlético Madrid.
  • Dani Ceballos har hatt en fantastisk sesong i Real Betis, og spanjolen har også levert varene under U21-EM. Real Madrid skal være så fornøyde med hans prestasjoner at de er villige til å utløse utkjøpsklausulen hans som ligger på utrolige 15 millioner Euro. Dog er det så tøff kamp om plassene på midtbanen, at dersom Real Madrid signerer Ceballos, er det meget sannsynlig at han blir lånt tilbake til Real Betis for å fortsette utviklingen.

U T

  • Det er masse rykter rundt salg av spillere i Real Madrid, og den som skal være nærmest en exit er Mariano Díaz. Spissen har vært bak Benzema og Morata i køen om en plass i startelleveren, og nå ser det endelig ut som at han har funnet seg en ny klubb. Lyon sin president har gått ut å sagt at Mariano har høy prioritet i Lyon, og MARCA melder at klubbene er enige om en overgangssum som ligger på rundt 8 millioner Euro. Real Madrid skal også ha sikret seg en tilbakekjøpsklausul.
  • James Rodriguez har lenge vært ryktet til Manchester United. Florentino Pérez har sagt direkte på radio at han tror James blir å finne i Real Madrids-tropp til den kommende sesongen, men ifølge The Sun skal James være enig med United om de personlige betingelsene i kontrakten. Samme nettside melder også at klubbene per dags dato ikke er enige om overgangssummen, så da gjenstår det å se om det er hold i disse ryktene.
  • Morata nærmer seg United med stormskritt. Det har lenge vært ryktet at han foretrekker å spille for United, siden han da kan gjenforenes med sin tidligere manager, Jose Mourinho. I følge ryktene skal Morata ha returnert tidlig fra ferie, for å få fortgang i forhandlingene med Manchester United. Moratas frue har også fått fart på ryktene ved å følge Manchester Uniteds Instagram-profil.
  • Gareth Bale er en annen spiller som ryktes bort fra klubben. Det ene øyeblikket sies det at Bales plass i Real Madrid er 100% trygg, mens i det andre øyeblikket sies det at han er usikker. United skal være interesserte i å lokke Bale til England, og i en avstemning blant Real Madrid-fansen har supporterne stemt at de heller vil se Mbappé i Real Madrid-drakt enn Gareth Bale.
  • Tidligere denne uken ble det bekreftet at Dani Alves og Juventus skiller lag. Derfor skal den gamle dame visstnok være interesserte i Danilo. Brasilianeren selv skal ikke være så lysten på en overgang, ettersom han trives godt i Madrid. Real Madrid krever også at de får den samme summen som de kjøpte han for, altså 31,5 millioner Euro. Det skal ha fått interessen til å kjølne, men det er sannsynlig at Juventus likevel velger å legge inn et bud.

Hva syns du om ryktene?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07