Extra large enzo
LALIGA: Etter mange år i Castilla får Enzo Zidane endelig sjansen til å spille LaLiga-fotball.

OFFISIELT: Enzo Zidane til Alavés

Enzo Zidane har signert en treårskontrakt med baskerklubben, Alavés.

Real Madrid er godt i gang med å planlegge til neste sesong, og nå er Real Madrids andre salg i dette overgangsmarkedet bekreftet. Enzo Zidane som er kaptein på Castilla har hatt en variabel sesong, og han har dessverre ikke utviklet seg som mange forventet. Til tross for at han har hatt en variabel sesong, er det mange LaLiga-klubber som har vist interesse for franskmannen, og torsdag kveld ble det bekreftet at han har signert en treårskontrakt med Alavés. Baskerklubben kommer med følgende uttalelser på sine nettsider.

Deportivo Alavés har inngått en avtale med Enzo Zidane. Han er en dyktig midtbanespiller som kommer fra Real Madrid, og han kommer til å tilføre mye kreativitet i vårt angrep. Det har blitt inngått en avtale som går ut på at Enzo Zidane er Alavés-spiller for de tre kommende sesongene. Den nye spilleren kommer til å bli presentert neste uke.

Enzo Zidane er sønn til Zinedine Zidane, og har vært en viktig brikke for Castilla i flere sesonger. Franskmannen står med 78 kamper, 7 mål og 15 assist som Castilla-spiller. Han fikk sin debut og første scoring for Real Madrid i en Copa del Rey-kamp mot Cultural Leonesa forrige sesong. Han har hatt lyst på nye utfordringer, og nå får han endelig sjansen til å spille LaLiga-fotball på jevnlig basis.

Tror du Enzo Zidane kommer til å gjøre det bra i Alavés?

Pmn6