Extra large maria
OVEGANG: Mariano har signert en treårskontrakt med Olympique Lyon.

OFFISIELT: Mariano til Olympique Lyon

Mariano Díaz har signert en treårskontrakt med franske klubben, Olympique Lyon.

Offisielt sett åpner overgangsmarkedet 1.juli, men klubber rundt i Europa er allerede godt i gang med å kjøpe og selge spillere. Tidligere denne sesongen meldte Lyons superspiss, Lacazette at han ønsker seg nye utfordringer. Det har gjort at Lyon har vært ute på spissjakt, og nå har den franske storklubben bestemt seg for å signere Mariano på en treårskontrakt. 22-åringen har slitt med spilletid denne sesongen. og han har vært bak Benzema og Morata i køen om en plass i startelleveren. Real Madrid kommer med følgende uttalelser på sine nettisder vedrørende overgangen.

Real Madrid og Olympique Lyon har kommet til en enighet rundt salget av Mariano. Klubben ønsker å takke spilleren for dedikasjonen og profesjonaliteten han har vist gjennom mange år i klubben. Vi ønsker han alt godt i fremtiden.

Mariano Díaz som er født i Barcelona har gått gradene i Real Madrid fra Real Madrid C, og fram til A-laget.  Han fikk sin offisielle debut for Real Madrid i en LaLiga-kamp mot Celta Vigo tidligere denne sesongen, da han ble byttet inn i det 77 minuttet for Morata. Hans første scoring for Los Blancos kom i 7-1 seieren mot Cultural Leonesa i Copa del Rey. Til tross for en del gode innhopp, ble veien til en fast plass i startelleveren for lang for Mariano, og dermed venter nye utfordringer i Lyon.

Hva er ditt beste Mariano-minne?

Pmn6