Sponsoravtale med Emirates annonseres

Real Madrid har inngått en 5-årsavtale med flyselskapet fra Dubai.

Har du allerede kjøpt trøye med bwin som hovedsponsor? Fortvil ikke. Selv om Real Madrid nå har inngått en ny sponsoravtale med Emirates betyr ikke dette at bwin forsvinner fra kommende sesongs drakt. Bwin har fortsatt ett år igjen av kontrakten med Real Madrid og under kan du lese at avtalen med Emirates omhandler noe helt annet.

Real Madrid og Emirates annonserte i dag en sponsoravtale som strekker seg over 5 år. Avtalen ble presentert på Santiago Bernabéu og gjør Emirates til en partner og det offisielle flyselskapet til Real Madrid de neste fem årene.

Real Madrids president var én av mange som var med på å holde pressekonferansen, og virket tydelig fornøyd med å ha signert avtalen.

”Emirates er et verdensrenommert selskap som alltid har respektert og satt pris på sport. Flyselskapet deler vår tro på lojalitet, innsats, forpliktelser og nyskapning og disse felles prinsippene vil skape en god forståelse mellom oss. Vi har veldig stor tro på at dette er en strategisk allianse som kan binde oss nærmere våre mange tilhengere.”

Emirates, representert ved deres Visepresident Salim Obaidella, virket også fornøyde med å ha sikret seg en sponsoravtale med ett av verdens beste lag og la til følgende: ”Dette er en flott måte å markere ettårsjubileumet for våre første turer til Madrid på samtidig som vi demonstrerer vår støtte til sport og sportstilhengere verden rundt”

I tillegg til Florentino Perez’ tilstedeværelse kan det nevnes at presentasjonen ble gjennomført med 20 av spillerne til Real Madrids førstelag tilstede. Blant de som var tilstedet var Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Özil, Benzema og Raul Albiol.

Pressekonferansen ble avsluttet med en gaveutveksling der Real Madrid ga en spesiallagd drakt til Emirates og fikk et modellfly av et Emiratesfly i retur.

Kilde: www.realmadrid.com

Pmn6