Extra large coentrao rm espanyol  4  hthumb0
TIL PORTUGAL: Coentrão blir utlånt til Sporting CP.

OFFISIELT: Coentrão til Sporting CP

Fabio Coentrão fikk fem år på å vise seg frem. Det begynte bra, men endte dårlig.

Fabio Coentrão kom til Real Madrid i fra Benfica for 30 millioner euro i 2011. Mange hevet øyebrynene på prislappen, men Mourinho visste hva han ville ha. Coentrão startet flere viktige kamper, men dette var før portugiseren fikk flere skadeproblemer, noe han aldri klarte å komme seg skikkelig tilbake fra.

I 2015 ble Coentrão sendt på utlån til Monaco i ett år, men han klarte aldri å komme seg tilbake i toppform. Real Madrid bestemte seg for å hente ham tilbake i fjor sommer, men igjen var det skader som stoppet ham. Han var med å vinne to ligatitler, to Champions League, Copa del Rey og den spanske supercupen.

Det har aldri vært en skjult hemmelighet at Real Madrid lenge har prøvd å finne en annen arbeidsgiver til portugiseren, men på grunn av  skadehistorikken, har dette ikke vært en enkel sak. Den siste tiden har imidlertid Sporting CP prøvd å leie ham. Begge klubbene har kommet til enighet, og han blir utlånt til den portugisiske klubben hele neste sesong.  Han har selv bekreftet overgangen på sin egen Instagram-profil.

Lykke til i Sporting CP, Coentrão!

Pmn6