Extra large 19894484 505134016496800 822464908 n
TT: Etter en rolig start på overgangsvinduet for Real Madrid så begynner ting å skje.

Transfertorsdag - Spisser seg til

Det kryr av rykter rundt verdens største klubb og her er en ny dose med overgangsrykter!

Europamesterskapet for U21-landslag og Confederations Cup er avsluttet, og pre-season nærmer seg med stormskritt. Dette vil si at en rekke spillere er i ferd med å vende tilbake fra sine ferier, og klubbene er ivrige etter å få på plass troppen for den kommende sesongen før de vender snuten mot pre-season. Real Madrid har omsider foretatt seg meget lite så langt dette overgangsvinduet, hvor Theo er eneste spiller som har blitt signert. I tillegg har spillere returnert fra låneopphold, mens andre spillere har tatt fatt på sine perioder på utlån. Enkelte rykter begynte å virke mer realistiske, men andre svinner hen eller viser seg å ikke bli realitet. 

INN: 

  • Tidligere denne uken florerte ryktene om at Paris Saint-Germain hadde kontaktet Kylian Mbappé, og Dmitry Rybolovlev som er klubbeier av AS Monaco. I tillegg til den franske storklubben har også Arsene Wenger og hans Arsenal sagt at den unge franske angriperen er hovedprioritet. Dette har fått Real Madrid til å innse alvoret, og skal i følge MARCA nå ha tilbudt spilleren en plass i startelleveren med en gang. Unggutten har ved flere anledninger sagt at han selv velger hvor han spiller neste sesong, og at spilletid er en viktig faktor. Summen ryktes å strekke seg opp mot 140 millioner euro, hvilket muligens setter Paris Saint-Germain i førersetet, men i følge en rekke medier skal spilleren selv ønske seg til Los Blancos. 
  • Like etter den foregående LaLiga-sesongen var avsluttet ble Real Betis sin midtbane-juvel Dani Ceballos ryktet vekk fra Sevilla-klubben. Storklubber i Spania, og England skal alle være lystne på unggutten som leverte varene for de hvite og grønne forrige sesong. I tillegg til solid spill for Real Betis, leverte midtbanespilleren også varene i U21-EM, hvor han fikk en plass på turneringens lag. Real Madrid har fulgt spilleren i over et år, og er i følge den spanske storavisen MARCA overbeviste om at de får på plass en avtale for Ceballos. Spilleren har gitt seg selv et par uker på å ta en avgjørelse, og en avgang for James Rodríguez kan bli en viktig brikke for å lande den spanske unggutten. Ceballos har en klausul på kun 15 millioner euro, og en rekke klubber står klare for å utløse klausulen, hvor det ligger an til kamp mellom Los Blancos og Barcelona
  • Danilo har blitt ryktet bort, med en rekke klubber interesserte i høyrebacken sine tjenester. Dette betyr at Real Madrid må på jakt etter en ny backup om overgangen blir et faktum. En mulighet er at Achraf Hakimi tar steget opp og blir backup for Carvajal, og unggutten skal få muligheten til å vise seg fra en god en positiv side i løpet av pre-season. MARCA melder imidlertid at Alvaro Odriozola er spilleren Los Blancos velger å gå for om Danilo skulle forsvinne i løpet av sommeren. Den 21 år gamle høyrebacken til Real Sociedad leverte solid forrige sesong, og igjen blir det en kamp mellom Real Madrid og Barcelona. Den unge backen kommer omsider ikke til å bli en billig mann, da han har en klausul på 40 millioner euro i sin kontrakt. 

UT:

  • Som nevnt i siste avsnitt for spillere inn så er interessen for den brasilianske høyrebacken Danilo stor. Tidligere denne sommeren rettet klubber fra England interessen mot brasilianeren, deriblant Liverpool, men etter at Dani Alves forlot Juventus så har den italienske storklubben gått all-in for Danilo. Real Madrid skal være villige til å selge om de får hele summen de brukte for å hente han fra Porto for to sesonger siden, hvilket er 25 millioner euro, men i følge AS så er Den Gamle Dame nære å lande en overgang for 20 millioner euro. Dette vil da bli en gjenforening med Alex Sandro for Danilo, og i følge en rekke medier vil en avklaring rundt den eventuelle overgangen finne sted i de nærmeste dagene. 
  • I fjor sommer forsøkte AS Roma å lande en overgang for Real Madrid sin meget anvendelige forsvarsspiller Nacho. Spilleren valgte selv å avslå en mulighet til fast spilletid, og hadde etter dette en fantastisk sesong for Los Blancos, hvor prestasjonene var bedre hvilket resulterte i mer spilletid for forsvareren. Det er en drøm for de fleste lag å ha en spiller som Nacho i troppen, ettersom han bekle samtlige roller defensivt er det ingen overraskelse at enkelte klubber er ute etter en signatur. AS Roma sikret seg den tidligere sportsdirektøren til Sevilla, Monchi like før sesongslutt, og han retter nå blikket mot Nacho. Sportsdirektøren er kjent for gode overganger, og skal etter sigende gjøre mye for å lande en overgang for Nacho. La Gazetta dello Sport meldte ryktene først, og de har senere blitt gjengitt av AS. En eventuell overgangssum for spilleren er ikke bekreftet, og Real Madrid har ingen grunn til å selge spilleren, hvilket kan gjøre det vanskelig for Roma. 
  • Som vanlig er det i ferd med å skje store utskiftninger hos Castilla, hvor en rekke spillere blir solgt eller lånt ut, mens den yngre garde tar steget opp, og finner en plass i troppen. Den siste spilleren som ryktes vekk, er Aleix Febas. En rekke viktige personligheter i klubben skal ha tro på spilleren, deriblant Florentino Pérez, og føler derfor at midtbanespilleren er klar for et nytt nivå. Real Madrid og Real Zaragoza skal i følge MARCA være enige om en utlånsavtale for spilleren sesongen 2017/18. Ingenting er enda bekreftet, men klubbene skal være nære en enighet vedrørende en avtale som sender Febas på lån den kommende sesongen. 
  • Álvaro Morata ble skuffet over mangel på spilletid i sin første sesong tilbake i Real Madrid, og skal ønske seg en overgang vekk fra den spanske hovedstaden. Manchester United har virket som den naturlige klubben for spilleren, og samtaler har pågått i flere uker, uten at klubbene har kommet til enighet. Florentino Pérez krever 90 millioner euro for angriperen, mens den engelske storklubben forsøker å presse ned prisen til enhver tid. Sent onsdag og tidlig torsdag kom meldingene om at klubbene var nære en avtale, og kun fem millioner euro stod i veien for en avtale. Torsdag kveld kom derimot en beskjed som kan stikke kjepper i hjulene for en overgang, da BBC og Express meldte at Manchester United har kommet til enighet med Romelu Lukaku om en overgang. Dette kan bety at Morata blir overflødig for den engelske storklubben, da de muligens har fått på plass en avtale med et annet ungt spisstalent. Dermed starter søken etter en ny klubb igjen for Morata, og muligens retter Conte fokus mot spilleren igjen, da Lukaku mest sannsynlig glipper, og Diego Costa vender snuten mot Atlético Madrid. 

Hva syns du om ryktene? 

Pmn6