Extra large extra large transfertorsdag 13.7.2017
TRANSFERTORSDAG: Ny torsdag, og det betyr selvfølgelig en ny dose med rykter rundt verdens største klubb, Real Madrid.

Transfertorsdag - Back til England?

Det kryr av rykter rundt verdens største klubb og her er en ny dose med overgangsrykter!

Pre-season er godt i gang for toppklubbene rundt i verden, hvor en rekke lag allerede har begynt med treningskamper. Real Madrid er omsider ikke et av disse lagene, hvor mengder med fysisk trening, samt teknisk trening prioriteres. De fleste lag skulle gjerne ha fastsatt en tropp da de gikk inn i pre-season, men det viser seg å være vanskelig ettersom en rekke overganger drøyer ut. Dette betyr at ryktene vil vedvare helt til siste dag på overgangsmarkedet for storklubbene rundt i verden. Selv om det ikke er overflod av rykter med spillere på vei inn til Los Blancos, så er det mange klubber som ønsker en spiller fra verdens beste klubblag den foregående sesongen. 

Spillere inn: 

Theo Hernández - Atlético Madrid - €30 mill
Jesús Vallejo - Tilbake fra lån
Marcos Llorente - Tilbake fra lån
Borja Mayoral - Tilbake fra lån
Dani Ceballos - Real Betis - €18 mill

Spillere ut: 

Pepe - Besiktas - €0
James Rodríguez - Bayern München - Utlån
Fábio Coentrão - Sporting CP - Utlån
Mariano Díaz - Lyon - €8 mill
Diego Llorente - Real Sociedad - €6 mill
Burgui - Deportivo Alavés - €0
Philipp Lienhart - SC Freiburg - Utlån
Aleix Febas - Real Zaragoza - Utlån
Federico Valverde – Deportivo La Coruña – Utlån
Enzo Zidane – Deportivo Alavés - €0
Álvaro Morata - Chelsea

INN

  • Etter at Álvaro Morata forlot klubben for å gjenforenes med tidligere Juventus-trener Antonio Conte i Chelsea så begynner det å tynnes ut på spissplass i den spanske hovedstaden. Kylian Mbappe har lenge vært ryktet til flere av verdens toppklubber, og salget av Morata har ikke minsket muligheten for at den franske angriper spiller på Santiago Bernabéu neste sesong. Unggutten selv har derimot ikke tatt noen beslutning vedrørende hvor han spiller neste sesong, og klubbene har heller ikke blitt enige om en overgangssum. I følge både MARCA og AS så omsider ikke Real Madrid seg om etter en ny spiss til å fylle tomrommet bak Morata, ettersom Ronaldo, og Bale begge kan spille en form for spiss. 
  • En spiller som har vært ofte ryktet vekk denne sommeren er høyreback Danilo, og dette betyr at en spiller må inn. Det har blitt ryktet at Achraf Hakimi skal få muligheten til å vise seg verdig til en plass som backup i løpet av pre-season, men skulle han ikke overbevise så må klubben se utenfor egne rekker. Tidligere ble Álvaro Odriozola ryktet inn som brasilianeren sin erstatter, men sent forrige uke kom et nytt navn på blokkene. Det er den omskolerte midtbanespilleren Thomas Meunier som er siste spiller ryktet til Los Blancos. Midtbanespillere scoret to mål fra sin høyreback posisjon mot Real Madrid i treningskampen mot Paris St-Germain forrige sommer, og har etter det levert solid for den franske storklubben. Belgieren blir omsider ingen billig mann, og en eventuell sum kan nå hele 40 millioner euro. 
  • Ryktene vedrørende David De Gea til Real Madrid stilnet i lang tid etter at Zidane fortalte Pérez at han var fornøyd med Keylor Navas. Det har omsider blusset litt opp igjen nå etter at Manchester United og Mourinho gikk ut i mediene, og sa at de forventet et bud på den spanske burvokteren fra Real Madrid. Samtidig sa den portugisiske manageren til Manchester United at han forventer at David De Gea blir værende, og ettersom Los Blancos enda ikke har kommet med et offisielt bud vil kun tiden vise hvor De Gea spiller fotball neste sesong. 

UT

  • Som nevnt i delen over så er en rekke klubber ute etter Danilo sin signatur, og det har lenge sett ut til at Chelsea skal trekke det lengste strået. Antonio Conte har omsider sagt at han ikke er villig til å møte kravet til Real Madrid på minimum 30 millioner euro, og vil ikke signere brasilianeren om summen ikke senkes. Dette har gitt Pep Guardiola og hans Manchester City muligheten til å gå forbi Chelsea som mest sannsynlig plassen Danilo ender opp. De lysblå fra Manchester har allerede gjort Kyle Walker til tidenes dyreste forsvarsspiller, men Guardiola skal i følge MARCA være en fan av Danilo, og hans allsidighet. Manchester City har sagt at de er villige til å møte kravet om 30 til 35 millioner euro for Danilo, og det gjenstår dermed å bli enige om personlige betingelser. 
  • Borja Mayoral hadde et mislykket utlån til Wolfsburg forrige sesong, hvor det ble svært begrenset med spilletid for unggutten. Han er nå tilbake i Real Madrid, og det har vært spekulert i hvor vidt spilleren vil bli en del av den endelige troppen eller sendes på et nytt utlån. Tross salget av Morata ser det ut til at et nytt utlån er å foretrekke for Los Blancos, hvor de er ute etter å finne en klubb som til en viss grad kan garantere spilletid. Alavés og Leganés blir begge sett på som mulige klubber hvor Mayoral kan tilbringe den neste sesongen på lån, og skal kunne garantere spilletid for unggutten. 
  • Rubén Yáñez har de siste sesongen sittet godt plantet på reservebenken til Real Madrid, og etter kun 14 minutter med spilletid forrige sesong, skal målvakten se seg om etter en ny arbeidsgiver. Nyopprykkede Getafe skal være klubben som har vist mest interesse for reservekeeperen til Real Madrid, og vil forhøre seg om muligheten for å hente sisteskansen. Om han blir solgt vil det bli liknende situasjon som med Adán, Jesus og Pacheco hvor alle har blitt solgt med en tilbakekjøpsklausul. Det er derfor ikke ventet en høy sum om sisteskansen tar turen videre til lillebror i Madrid. Skulle Yáñez forlate klubben virker det til at Luca Zidane overtar som reservekeeper for førstelaget. 
  • Toni Kroos har vært en av Real Madrid sine beste spillere de siste sesongene, og har for alvor blandet seg inn i diskusjonen vedrørende verdens beste midtbanespiller. Dette gjør at en rekke klubber har fått øynene opp for tyskeren, og Inter skal være en av klubbene som ønsker Kroos sine tjenester den kommende sesongen. Et offisielt bud er omsider ikke mottatt, og Real Madrid har ingen hast med å selge den tyske midtbanegeneralen. Manchester United er en annen klubb som gjerne skulle sett Kroos ikle seg deres farger, og ønsker at tyskeren blir involvert i en eventuell avtale rundt David De Gea.
  • Det er omsider ikke kun Kroos klubbene er ute etter fra Real Madrid sin midtbane, også Mateo Kovacic har mottatt beundring fra en rekke klubber. Tidligere denne uken skal et bud fra Tottenham på ca 22 millioner pund ha blitt avslått av Real Madrid. Los Blancos skal angivelig ikke være interesserte i å selge kroaten, og ikke for mindre enn de kjøpte han for. Det er omsider ikke bare Tottenham som skal ha henvendt seg, men også Kovacic sin gamle klubb Inter skal ha forhørt seg om muligheten til å låne unggutten den kommende sesongen. Kroaten strålte tidvis forrige sesong, men fikk mindre og mindre spilletid etter jul, og det uventet hvordan Real Madrid tenker vedrørende et utlån. 

Hva syns du om ryktene? 

Pmn6