Extra large danilo 17.4.2017
TIL ENGLAND: Danilo forlater Real Madrid til fordel for Manchester City.

OFFISIELT: Danilo til Manchester City

Nok en Real Madrid-spiller forlater klubben til fordel for en klubb på den britiske balløya.

Den siste tiden har det sett ut til at Danilo ville forlate Real Madrid til fordel for en engelsk klubb. Først var det snakk om Chelsea, men Manchester City kastet seg inn i kampen og kuppet overgangen. Som vi skrev i går så bekreftet Zidane at Danilo var ferdig i klubben, og det så klart ut at han skulle til Manchester City. Nå er overgangen bekreftet. 

Les også: Danilo forlater klubben

Danilo rakk i løpet av sin tid i klubben å spille  56 kamper for Real Madrid hvor han scoret tre mål og slo ni målgivende pasninger. Brasilianeren rakk også å vinne Champions League to ganger, FIFA Club World Cup én gang og LaLiga én gang. Real Madrid har nå sluppet en pressemelding vedrørende Danilos overgang. 

Real Madrid C. F. og Manchester City har kommet til enighet om en overgang for Danilo. Klubben ønsker å takke spilleren for hans profesjonalitet, forpliktelse og dedikasjon i løpet av hans tid i Real Madrid og ønsker han alt det beste i det nye kapittelet i karrieren hans. 

Danilo har uttalt seg til klubbens hjemmeside vedrørende overgangen til de lyseblå. Manchester City bekreftet at Danilo har skrevet under på en femårskontrakt med klubben, og at han nå vil ta del i klubbens pre-season i USA, hvor de møter Real Madrid 27. juli.

Jeg er veldig, veldig glad for å komme til Manchester City. Det har vært stor interesse fra andre klubber, men det har alltid vært min ambisjon å spille under Pep Guardiola. Så fort jeg hørte om interessen hans, så visste jeg umiddelbart at jeg ville bli City-spiller. Jeg klarer ikke å vente på å starte og jeg ser frem til å lære meg å kjenne mine nye lagkamerater over de kommende ukene. 

Vi ønsker Danilo lykke til videre og takker han for hans tid i klubben!

Pmn6