Extra large lol
SCORING: Borja Mayoral sendte Real Madrid i ledelsen, men det endte 1-1 mot MLS All-Stars i Chicago.

MLS All-Stars 1-1 (3-5) Real Madrid

Real Madrid og MLS All-Stars spilte uavgjort i Chicago natt til torsdag.

MLS All-Stars 1-1 Real Madrid (3-5 etter straffesparkkonkurranse)
Soldier Field Stadium, Chicago
Vennskapskamp
Torsdag 3. august, kl. 03:00 

0-1 Borja Mayoral (58') - Assist: Dani Ceballos
1-1 Dominic Dwyer (86')
1-2 Karim Benzema [straffespark]
1-3 Gareth Bale [straffespark]
2-3 Diego Valeri [straffespark]
2-4 Mateo Kovacic [straffespark]
3-4 Miguel Almirón [straffespark]
3-5 Marcelo [straffespark]

Natt til torsdag var det duket for Real Madrids siste kamp i pre-season-turneen i USA. Los Blancos hadde bare fått med seg et fattig poeng fra International Champions Cup, og prestasjonene hadde totalt sett vært skuffende. Denne august-kvelden i Chicago var det MLS All-Stars som sto på motsatt banehalvdel, et lag bestående av stjerner som Kaká, David Villa og Bastian Schweinsteiger. Dette var Real Madrids siste oppgjør før Manchester United venter i Makedonia og Skopje i UEFA Super Cup-finalen 8. august. 

Real Madrid XI: Navas (Yáñez 45') (Zidane 71') - Hakimi (Carvajal 60'), Nacho (Tejero 71'), Ramos (Vallejo 45'), Theo (Marcelo 60') - Isco (Kovacic 60'), Llorente (Casemiro 60'), Kroos (Ceballos 45') - Vázquez (Óscar 71'), Mayoral (Benzema 60'), Asensio (Bale 60')

Real Madrid startet med et litt annerledes lag enn de hadde gjort tidligere i pre-season og spillere som Acharf Hakimi, Borja Mayoral og Marcos Llorente fikk sjansen fra start. Kampen startet meget rolig og det var ingen av lagene som gikk i strupen på motstanderen andre fra start. Real Madrid hadde banespillet, men slet med å omsette dette til store sjanser. Kampens første halvsjanse kom etter 20 minutter da Lucas Vázquez som testet lykken, skuddet gikk noen få centimetere utenfor. Kun et lite minutt senere åtte Tim Howard i MLS All-Stars-målet ut i aksjon da han reddet skuddet til Marco Asensio. 

Etter en drøy halvtime kom nevnte Marco Asensio til nok en god mulighet. Spanjolen prøvde å lobbe ballen over Tim Howard, men amerikaneren hadde akkurat lange nok fingertupper til å hindre den spanske U21-landslagsspilleren. Noen minutter senere skulle Los Blancos spille seg til to gode muligheter. Først ut var Borja Mayoral, men spanjolens avslutning ble blokkert. På returen la Lucas Vázquez igjen til Toni Kroos som prøvde å skru ballen i krysset, men ballen gikk en liten meter utenfor målet. MLS All-Stars satte i gang en kontring og ballen havnet hos tidligere Real Madrid-spiller, Kaká. Brasilianeren spilte inn til David Villa som hadde skaffet seg rom inne i Real Madrids 16-meter, og den tidligere Barcelona-spilleren avsluttet. Det eneste som hindret scoring til vertene var en fantastisk redning av Keylor Navas. 

Bare et par minutter etter sjansen til Villa skulle Real Madrid og Sergio Ramos få en god mulighet på kontring. Real Madrid-kapteinen brøt MLS All-Stars-angrepet og ble med i kontringen. Til slutt ble Real Madrids nummer fire spilt igjennom av Toni Kroos, og Ramos avsluttet. Kapteinen prøvde seg på en lobb, men ballen gikk litt for høyt og landet på nettaket. Bare minutter senere kom Real Madrid og Lucas Vázquez til en god mulighet, men skuddet ble blokkert til corner. Kun sekunder før dommeren skulle blåse av for pause kom MLS All-Stars og Giovinco til en god mulighet, Italieneren prøvde seg på et frekt skudd fra nærmere 35 meter, men heldigvis for Real Madrid så gikk avslutningen en bitteliten meter til side for målet til Keylor Navas, og dermed sto det 0-0 da lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene.

Etter pause foretok Zinedine Zidane seg tre bytter, ut gikk Keylor Navas, Sergio Ramos og Toni Kroos, mens Rubén Yáñez, Jesús Vallejo og Dani Ceballos entret gressteppet. Den opprinnelige planen for kampen var visstnok at Kiko Casilla skulle vokte buret, men spanjolen måtte melde forfall som følge av sykdom. Den andre omgangen startet som den første, nemlig med at Real Madrid hadde ballen, men uten å skape de helt store sjansene. Etter en snau time skulle dog Los Blancos endelig få hull på byllen. Marco Asensio satte i gang en kontring, men vendte opp og spilte en støttepasning til Dani Ceballos. Den tidligere Real Betis-spilleren spilte igjennom Borja Mayoral som sendte Real Madrid i føringen.

Kun minuttet etter scoringen foretok Zinedine Zidane seg en haug med bytter, og spillere som Gareth Bale, Karim Benzema og Marcelo entret banen. Det tok ikke lang tid før nevnte Benzema kom til en stor mulighet da han etter 64 minutter rundet keeper, men dessverre for Real Madrid og Benzema så ble avslutningen reddet på strek. Noen minutter senere var det Gareth Bales tur til å prøve lykken, men waliserens avslutning gikk i stolpen og ut. Real Madrid fortsatte å kjøre kampen, men klarte fortsatt ikke å skape så altfor mange store sjanser. Med snaut 20 minutter igjen av kampen gjorde Zinedine Zidane sine siste tre bytter, da han byttet ut igjen Rubén Yáñez, i tillegg til Nacho og Lucas Vázquez, mens Luca Zidane, Álvaro Tejero og Óscar Rodríguez skulle få spille de siste minuttene.

Real Madrid hadde kjørt hele andreomgangen, men hadde ikke klart å omsette sjansene sine til scoring. Det var dermed mot spillets gang da MLS All-Stars utliknet snaut fem minutter før full tid. En corner ble svingt innover og en MLS All-Stars-spiller fikk gå opp umarkert. Headingen smalt i stolpen men på returen var Dominic Dwyer som stanget inn utlikningen og lagene var like langt. Real Madrid jaktet den avgjørende scoringen, men det ville seg ikke. Det endte 1-1 til full tid, og kampen gikk til straffesparkkonkurranse.

De som så kampen mot Manchester United, hvor omtrent samtlige spillere bommet, fryktet kanskje at fiaskoen skulle gjenta seg. Slik gikk det imidlertid ikke. Både Benzema, Bale, Kovacic og Marcelo scoret på sine straffer, samtidig som at MLS All-Stars bommet på to av sine fire. Dermed endte det likevel med seier for Real Madrid til slutt, selv om det satt langt inne.

Så du nattens kamp mot MLS All-Stars?

Pmn6