Extra large transfertorsdag 3.8.2017
TRANSFERTORSDAG: Fotballryktene florerer om dagen og summene er villere enn noensinne, her er en ny dose med rykter!

Transfertorsdag - Stille før stormen?

Real Madrid har solgt unna for over €100 millioner denne sommeren, er det nå det skal handles?

Real Madrid har akkurat rundet av pre-season-turen for 2017/18-sesongen og sitter i skrivende stund på flyet tilbake til Spania. Real Madrid-troppen anno 2017/18 ser mer og mer komplett ut, men skal Florentino Pérez frem med sjekkheftet før overgangsvinduet stenger 31. august? Theo Hernández har ankommet fra byrivalen Atlético Madrid, mens Jesús Vallejo og Marcos Llorente har returnert fra sine låneopphold. I tillegg sikret Real Madrid seg Dani Ceballos fra Real Betis. Flere spillere har også forlatt klubben, blant annet store navn som Álvaro Morata og James Rodríguez. Nå har Real Madrid solgt unna for over €100 millioner, og Los Blancos må ut på markedet for å erstatte spillerne som har forlatt klubben, aller helst er en ny backup-spiss ønsket til Madrid.

Spillere inn: 

Theo Hernández - Atlético Madrid - €30 mill
Dani Ceballos - Real Betis - €17 mill
Jesús Vallejo - Tilbake fra lån
Marcos Llorente - Tilbake fra lån
Borja Mayoral - Tilbake fra lån

Spillere ut: 

Álvaro Morata - Chelsea - €80 mill
Danilo - Manchester City - €30 mill
Pepe - Besiktas - €0
James Rodríguez - Bayern München - Utlån
Fábio Coentrão - Sporting CP - Utlån
Mariano Díaz - Lyon - €8 mill
Diego Llorente - Real Sociedad - €6 mill
Burgui - Deportivo Alavés - €0
Philipp Lienhart - SC Freiburg - Utlån
Aleix Febas - Real Zaragoza - Utlån
Federico Valverde – Deportivo La Coruña – Utlån
Enzo Zidane – Deportivo Alavés - €0

I N N 

  • Det har vært overraskende stille når det gjelder spillere ryktet til Santiago Bernabéu den siste tiden, men det er alltids noen! Speideren som oppdaget Casemiro tilbake i 2012, Nilton de Jesús Moreira, har funnet nok en fantastisk spiller i Brasil. 19 år gamle Lucas Fernandes skal følges tett av Real Madrid, det melder AS. São Paulo-spilleren imponerte stort under U20 Copa Libertadores i 2016, og Real Madrid har speidet han helt siden den gang. Real Madrid skal nå ha sendt enda en speider til Brasil for å følge med på unggutten.
  • Har du hørt om Take Kubo? Japaneseren er ett av de største talentene i Japan, og nå kobles han til Real Madrid. FC Tokyo-spilleren har en fortid i Barcelona-akademiet, men han måtte forlate katalanerne som følge av registreringsnekten de fikk høsten 2014. Det er britiske The Sun som kobler 16-åringen til Real Madrid. Kubo imponerte stort og scoret hele 74 mål på 30 kamper for Barcelonas U11-lag, i tillegg til dette så er han tidenes yngste målscorer i den japanske toppdivisjonen, J-League, da han scoret for FC Tokyo da han var bare 15 år og ti måneder gammel.
  • Som vanlig så er det nyheter rundt Kylian Mbappé. Real Madrid fortsetter jakten på unggutten, og ifølge MARCA skal nå 18-åringen ha sagt ifra til Monaco at han ønsker å forlate klubben. Det er den franske avisen L10Sport som først meldte om dette, før det så ble gjengitt av den spanske storavisen. I tillegg så jaktes franskmannen av Manchester City og Barcelona. MARCA meldte i tillegg i dag at Zinedine Zidane kun ønsker å hente det franske vidunderbarnet dersom Gareth Bale forsvinner fra klubben. 
  • Forrige uke skrev vi at Real Madrid skal ha fulgt Ousmane Dembélé meget tett forrige sesong og at Los Blancos vurderer å hente franskmannen til klubben. Både Real Madrid og Barcelona skal jakte unggutten, mens Borussia Dortmund skal ha satt en prislapp på mellom  €90 og  €100 millioner for vingen. Dette melder AS

U T 

  • Hvis det er en som har underprestert i sommerens pre-season, så er det Gareth Bale. Waliseren har vært koblet til en retur tilbake til England med jevne mellomrom, og nå er det Manchester United som er interesserte i den skadeforfulgte vingen. José Mourinho skal ha vært svært lysten på å hente Bale til Manchester, men siden waliseren ikke ønsket seg vekk fra Madrid så var det vanskelig å få til. Nå siterer MARCA flere av Gareth Bales nærmeste, og de avkrefter alle rykter som kobler Real Madrids rekordsignering til en retur til England. Dog så melder The Sun at Manchester United vil vente til neste sommer før de prøver å hente Bale til klubben. Manchester-klubben skal vurdere å legge inn et bud på omlag €100 millioner.
  • Lucas Vázquez er en spiller som stort sett holder seg unna rampelyset, men nå kobles han til en overgang vekk fra Real Madrid. Først meldte AS at tidligere Real Madrid-manager, Rafa Benítez, skal ønske seg spanjolen til England og Newcastle. Benítez var den som ville hente Vázquez tilbake fra Espanyol sommeren 2015. Zinedine Zidane skal ikke ønske å selge Lucas, men med tanke på at Marco Asensio nå er foran han i køen om spilletid kan det fort være at spanjolen bytter arbeidsgiver for å få mer spilletid med tanke på VM i Russland neste sommer. Bare to dager senere før AS koblet Vázquez til en annen klubb. Monchi i Roma skal ha pekt ut Lucas Vázquez som "plan b" dersom italienerne ikke klarer å hente Riyhad Mahrez til klubben. 

Burde Real Madrid selge Gareth Bale?

Pmn6