Extra large castilla vs guadalajara
KOMFORTABEL SEIER: Real Madrid Castilla vant lett mot Guadalajara lørdag.

Guadalajara 1-4 Real Madrid Castilla

Ungguttene overbeviste og tok deres første seier i pre-season.

Guadalajara 1-4 Real Madrid Castilla
Estadio Pedro Escártin, Guadalajara
Treningskamp
Lørdag 5.august

0-1 Toni (15') - Assist: Reguilón
0-2 Arturo Molina (35')
1-2 Beli (54')
1-3 Dani Gómez (71') - Assist: Quezada
1-4 Cristo Pérez (75') 

Real Madrid Castilla: Moha - Dani (Tejero), Manu (Javi Sánchez), Álex, Abner (Quezada) - Toni (Jaume), Martín (Manchebo), Arturo Molina (Cristo) - Lin (Franchu), Campuzano (Gómez), Reguilón (Óscar)

Ungguttene til Real Madrid dominerte stort i onsdagens treningskamp mot Gimnástica Segoviana, men måtte gå av banen uten scoring. Lørdag hadde de en ny mulighet til å få flyt i spillet, og forhåpentligvis klare å sette ballen i nettmaskene. Det var en god del endringer i elleveren som startet tre dager tidligere, selv om enkelte spillere fikk prøve seg fra start igjen. Spillere som Luca Zidane og Achraf Hakimi var ikke med i troppen, grunnet trening med a-laget. 

De helhvite kom best i gang, og tok umiddelbart tak i kampen ved å dominere fra start. Et par store sjanser ble skapt i løpet av kampens første tolv minutter, og allerede et kvarter ut i kampen lå ballen i mål. Reguilón klarte å hente inn en lang pasning i bakrom, og kom seg unna målvakten før han spilte ballen ut i feltet til Toni som sikkert satte ballen i mål til 0-1. Real Madrid Castilla fortsatte å presse hardt, og ti minutter før hvilen lå ballen i mål igjen. Nysignerte Arturo Molino stormet forbi fire forsvarsspillere på elegant vis, og smelte ballen i krysset til 0-2. Dermed fikk ungguttene en god start, og gikk inn til hvilen med en komfortabel ledelse. 

Kampen jevnet seg noe mer ut i starten av andre omgang, og det var vertene som skulle få ballen i nettet først. Et frispark ble svingt inn, og Beli fikk ballen over streken hvilket gjorde at hjemmelaget reduserte til 1-2. Castilla stresset omsider ikke, og fortsatte med å kontrollere kampen. Snaut 20 minutter før full tid kom Quezada på et løp opp langs sin venstre kant, og slo et perfekt innlegg inn i boksen som Dani Gómez enkelt dyttet i mål til 1-3. Kun fire minutter senere lå ballen i nettet igjen, og denne gang var det Cristo Pérez som fikk ballen over mållinja etter et hjørnespark. Det roet seg noe ned mot slutten, og Real Madrid Castilla vant komfortabelt 1-4 mot Guadalajara. 

Banens beste: Arturo Molina

Så du kampen? 

Pmn6