Extra large transfertorsdag 3.8.2017
TRANSFERTORSDAG: Fotballryktene florerer om dagen og summene er villere enn noensinne, her er en ny dose med rykter!

Transfertorsdag - Vázquez til Italia?

Real Madrid har solgt unna for over €100 millioner denne sommeren, er det nå det skal handles?

Real Madrid har akkurat rundet av pre-season-turen for 2017/18-sesongen og sitter i skrivende stund på flyet tilbake til Spania. Real Madrid-troppen anno 2017/18 ser mer og mer komplett ut, men skal Florentino Pérez frem med sjekkheftet før overgangsvinduet stenger 31. august? Theo Hernández har ankommet fra byrivalen Atlético Madrid, mens Jesús Vallejo og Marcos Llorente har returnert fra sine låneopphold. I tillegg sikret Real Madrid seg Dani Ceballos fra Real Betis. Flere spillere har også forlatt klubben, blant annet store navn som Álvaro Morata og James Rodríguez. Nå har Real Madrid solgt unna for over €100 millioner, og Los Blancos må ut på markedet for å erstatte spillerne som har forlatt klubben, aller helst er en ny spiss ønsket til Madrid.

Spillere inn: 

Theo Hernández - Atlético Madrid - €30 mill
Dani Ceballos - Real Betis - €17 mill
Jesús Vallejo - Tilbake fra lån
Marcos Llorente - Tilbake fra lån
Borja Mayoral - Tilbake fra lån

Spillere ut: 

Álvaro Morata - Chelsea - €80 mill
Danilo - Manchester City - €30 mill
Pepe - Besiktas - €0
James Rodríguez - Bayern München - Utlån
Fábio Coentrão - Sporting CP - Utlån
Mariano Díaz - Lyon - €8 mill
Diego Llorente - Real Sociedad - €6 mill
Burgui - Deportivo Alavés - €0
Philipp Lienhart - SC Freiburg - Utlån
Aleix Febas - Real Zaragoza - Utlån
Federico Valverde – Deportivo La Coruña – Utlån
Enzo Zidane – Deportivo Alavés - €0

I N N 

  • Real Madrid har en forholdsvis komplett tropp, og det er ikke mange posisjoner som Zinedine Zidane trenger å forsterke. Det er i angrepet Los Blancos skal være på jakt etter en ny spiller, og nå er visstnok Paulo Dybala på ønskelisten. Mundo Deportivo hevder å vite at Real Madrid skal vurdere å legge inn et bud på et sted mellom €80 - €85 millioner, i tillegg til å sende Mateo Kovacic til Juventus for å hente argentineren til den spanske hovedstaden.
  • Barcelona jakter en erstatter etter at Neymar forlot klubben, og Ousmane Dembélé skal være nære en overgang til Catalonia. Real Madrid har også jaktet franskmannen, men de har ikke valgt å gå "all inn" for han ettersom Gareth Bale fortsatt er i klubben og dermed vil ikke 20-åringen få en fast plass i startelleveren. Mundo Deportivo hevder å vite at Real Madrid nå allikevel skal prøve å kuppe overgangen. Borussia Dortmund skal ha sagt at €150 millioner er hva som mål til for at Dembélé skal forlate klubben. Real Madrid skal ha sendt Predrag Mijatović til Tyskland for å overtale Dembélé til å velge Madrid fremfor Barcelona. Real Madrids tidligere storscorer skal ha et godt forhold til franskmannens agent, Moussa Sissokho.

U T 

  • Forrige uke skrev vi om at Manchester United hadde bestemt seg for å prøve å hente Gareth Bale neste sommer. Tidligere denne uken helte José Mourinho ytterligere bensin på bålet med å uttale seg om Gareth Bales Real Madrid-fremtid i forkant av UEFA Super Cup-finalen. Den tidligere Real Madrid-treneren sa at dersom Bale ikke startet tirsdagens oppgjør, så ville det kunne være et tegn på at han skulle forlate klubben, og at han da ville kjempe om waliserens underskrift. Etter kampslutt tirsdag kveld så kom derimot Mourinho med et kontant svar da han ble spurt om samme tema. "It's game over."

    Det er dog ikke bare de røde fra Manchester som skal jakte Real Madrids rekordsignering. Den regjerende Premier League-mester, Chelsea, skal også jakte Bales underskrift, ifølge Express. Florentino Pérez skal være villig til å forhandle dersom noen av klubbene legger rundt €100 millioner på bordet. Antonio Conte skal ønske seg Bale og italieneren skal planlegge å hente fire nye spillere før overgangsvinduet stenger. 
  • Mateo Kovacic får neppe den spilletiden han kanskje ønsker i Real Madrid, og derfor kobles kroaten vekk fra klubben. For noen uker tilbake skrev vi om at Tottenham vurderte å hente Kovacic, nå er det en italiensk gigant som jakter Real Madrids nummer 23 Juventus skal visstnok ønske å hente Mateo Kovacic til klubben, men Real Madrid skal ha sagt at det vil koste €25 millioner, bare for at Kovacic skal tilbringe 2017/18-sesongen på utlån til den gamle dame, dette melder AS
  • En annen som kobles vekk fra klubben er Lucas Vázquez. Spanjolen har de siste ukene vært koblet til både Newcastle og Roma. La Gazzetta dello Sport hevder å vite at Monchi og Roma planlegger å legge inn et bud på Vázquez på €35 millioner. Disse pengene skal primært ha vært tiltenkt Riyad Mahrez, men italienerne sliter med å komme til enighet med Leicester og skal dermed ha vendt blikket mot Vázquez. Vázquez skal også være ønsket av flere klubber i England. Arsenal og Liverpool skal, i følge Diario Gol, ha lagt inn bud på Real Madrid-spilleren. Vázquez er ikke fast i Real Madrid, og en fast rolle i en annen stor klubb kan virke fristende for 26-åringen, men Florentino Pérez skal ikke være lysten på å selge spanjolen. 
  • En spiller de fleste ville blitt veldig overrasket over dersom han forlot Santiago Bernabéu er Marco Asensio. Spanjolen er sett på som kanskje det største talentet i hele Spania, men nå skal han være jaktet av andre klubber. I følge Diario Gol skal Juventus, Liverpool og Arsenal ha lagt inn bud på Real Madrids stortalent. Dog så betviles det at unggutten vil forlate Madrid med mindre utkjøpsklausulen på €350 millioner trigges. 

Hva syns du om ryktene?

Pmn6