Extra large sergio d az 20.8.2016
LÅNES UT: Sergio Díaz lånes ut til CD Lugo den kommende sesongen.

OFFISIELT: Sergio Díaz til CD Lugo

Real Madrids paraguayanske stjerneskudd lånes ut til et LaLiga 1|2|3-klubb den kommende sesongen.

Real Madrid Castilla er godt i gang med pre-season og snart er sesongen i gang også for ungguttene. Som vi nevnte i en sak tidligere i uken så er det flere spillere som har kommet inn i Castilla-laget i forkant av denne sesongen, det er mange som har dratt og det er mange som ennå kan dra før overgangsvinduet stenger. Sergio Díaz er en av spillerne som det har utkrystallisert seg litt at vil forlate klubben på utlån, og nå er det klart. Real Madrids paraguayanske stjerneskudd vil tilbringe 2017/18-sesongen på utlån til CD Lugo, som spiller i LaLiga 1|2|3, eller Segunda Divisíon som det også kalles. Klubben har i tillegg kommet med en uttalelse vedrørende anskaffelsen av 19-åringen.

CD Lugo har hentet spissen Sergio Díaz Ismael Vázquez på lån for neste sesong. Han kan spille som kant, hengende spiss eller spydspiss. Forrige sesong spilte han for Real Madrid Castilla og Juvenil A i UEFA Youth League. Spilleren vil bli presentert i morgen ettermiddag klokken 17:00 på Estadio Anxo Carro

Praguayanske Sergio Díaz ble hentet til klubben i forkant av forrige sesong fra Club Cerro Porteño i hjemlandet. Unggutten fikk være med i pre-season-troppen til Real Madrid som reiste til USA i fjor sommer, der han fikk sin Real Madrid-debut mot Chelsea. Han skulle være den store stjernen på Real Madrid Castilla, sammen med Martin Ødegaard. Sesongen startet veldig godt for Díaz, hvor han scoret fem mål i løpet av de første 13 serierundene. Fra tidlig i november, da han scoret sitt femte seriemål for Castilla, så scoret han ikke en eneste gang til for Santiago Solaris lag. 

Nettopp Solari begynte etterhvert å bruke unggutten som kant og litt lenger bak i banen, noe som gjorde at han ikke kom seg til like mange målsjanser. I UEFA Youth League var derimot Díaz i fyr og flamme for Gutis Juvenil A, der han hadde hele ni målpoeng på åtte kamper. Guti ga unggutten stort sett sjansen som spydspiss, og med spillere bak seg som Óscar Rodríguez så øste han inn med mål for mannskapet til Guti. Paraguayaneren scoret blant annet det livsviktige 2-2-målet i snuoperasjonen mot Monaco, der Juvenil A snudde 2-0 til 3-4 i åttendelsfinalen mot franskmennene. Nå skal teknikeren tilbringe en sesong på andre nivå i Spania, for et Lugo-lag som havnet på 10. plass i LaLiga 1|2|3 forrige sesong.

Tror du Díaz vil lykkes i Lugo?

Pmn6