Extra large  he20022  1
ETTERTRAKTET: I følge ryktene så skal Barcelona ønske seg Asensio.

I rivalens bakgård: Barcelona (H)

Vi har tatt en prat med Christoffer Vårhus i Blaugrana angående kampen i morgen.

Når og hvorfor ble du Barcelona-fan? 

Jeg ble Barcelona-fan i 2003. Jeg så en landslagskamp til Spania, og la godt til merke Puyol. Måten han sto frem, var tøff, men samtidig fair. Det jeg likte så godt. Så begynte jeg å følge Barca etter den kampen.

Hvem tror du blir avgjørende for Barcelona i morgen? 

MESSI! Han er jo sjefen vår, og vi så sist på Bernabeu hvor viktig han var for laget. Dominerte banespillet og gjorde jobben enklere for sine medspillere. I tillegg så scoret han det avgjørende målet etter fantastisk forspill av Sergi Roberto. Jeg tror Messi vil score det avgjørende målet før returoppgjøret i neste uke. 

Dere har nå solgt Neymar uten å hente inn en erstatter. Syntes du at dere burde forsterke andre posisjoner eller fokusere på å minimere skaden etter Neymar? 

Vanskelig spørsmål. Nå ser jo andre klubber hvor desperat Barcelona er etter en erstatter. Men jeg synes vi burde fokusere på å finne en erstatter for Iniesta, så håper jeg treneren vil gi Deulofeu en sjanse til å vise seg frem. Han har gjort sakene sine bra i de kampene han har spilt og virker som en lovende spiller. Dette vil gi oss mer midler til å forsterke andre posisjoner. 

Hvis du kunne valgt å hente en Real Madrid-spiller til Barcelona denne sommeren. Hvem ville du valgt? 

Marco Asensio. Dette tror jeg fordi han kan spille i Neymar sin posisjon. Samtidig så tror jeg det er mulig å omrokere han til en indreløper-rolle med Iniesta som mentor. Dette fordi han har stor løpskraft og vi se måten han scoret mot Barcelona på. I tillegg så ville vi fått en av Spanias største talenter. En kan ikke takke nei til det. 

Hvordan tror du Barcelona vil spille taktisk i morgen og hvem starter? 

Jeg tror Barcelona vil fokusere på eget spill og ha tro på eget system. Derfor tror jeg de igjen vil gå ut i en 4-3-3: 
Ter stegen
Semedo-Pique-Umtiti-Alba
Iniesta-Busquets-Rakitic
Messi-Suarez-Deulofeu

Hvem tror du vinner i morgen? 

Barcelona. Jeg tror Messi vil ta tak. Sist sa jeg at en Real Madrid-spiller vil gå rødt kort i løpet av kampen, da hadde jeg rett. Dette tror jeg vil skje igjen. Men hovedgrunnen til at vi vinner i morgen er Messi. 

Tror du Real Madrid vil gi slipp på Asensio? 

Real 960x200 pause