Extra large  3am5138thumb
FOKUSERT: Navas mener at spillerne må unngå å gjøre småfeil, slik at de ikke blir straffet.

Navas: - Styrken ligger i detaljene

Keylor Navas tok en prat med pressen før laget reiser til Barcelona i morgen.

Keylor Navas tok en prat med pressen før morgendagens kamp mot Barcelona. Det er i tillegg den første offisielle El Clásico for sesongen. Keeperen snakket om den første kampen av den Spanske Super Cup: Spillerne forholder seg rolige og er klar over deres ansvarsområder. Vi har mye selvtillit og vi vet alle hvor vanskelig det blir, men vi gleder oss til å komme i gang. 

Det å score mål er alltid viktig. Vi er fokuserte på morgendagens kamp på Camp Nou og for at vi skal vinne, så må vi score. Vi vet at laget er i god form og hva som kreves for å vinne. Vi ønsker virkelig å vinne. 

Barcelona 

De har noen fenomenale spillere og en filosofi som de følger fra punkt til prikke. På tross av at de har byttet trener, så er filosofien den samme. Det er ingen klare hemmeligheter, og med dem, så ligger styrken i detaljene. Vi må være fokuserte for å unngå å gjøre unødvendige feil. 
Vi har ett godt lag, med en god trener, treningsteamet og kapteinen gjør en god jobb med å få alle til å føle seg inkluderte, uansett om en har vært lenge i klubben eller nettopp ankommet. Det er lettere å tilpasse seg laget her, fordi du blir en del av gjengen med det samme. 

Miste motivasjon til å vinne 

Du spiller alltid for å vinne og hvis mentaliteten din endrer seg, så hører du ikke hjemme i Real Madrid. Her lærer de deg at det å vinne er det eneste som gjelder. Å være en del av Real Madrid betyr at du hver sesong kjemper om titler og vi vokser som en gruppe, samtidig som vi kjemper på alle fronter. Vi vet følelsen av å komme ut seirende i en finale og vi feirer som en familie. Jeg ønsker at denne familien skal være en glad enhet. 

Finale over to kamper 

Du må være flink til å tilpasse deg. Vi må spille begge kampene med samme mentalitet og vi ønsker å vinne begge kampene. 

Fraværet av Neymar

Han er et stort talent og en av verdens beste spillere, men vi kan ikke tenke at de er svakere uten han. De har noen fantastiske spillere og uansett hvem som spiller, så er jeg sikker på at de gir alt. 

Vil Barcelona være en like stor trussel på venstrekanten uten Neymar? 

Real 960x200 pause