Extra large zidane lr
PK: Zidane snakket med pressen før morgendagens kamp borte mot Barcelona.

Zidane før kamp: Barcelona (B)

Zidane snakket med pressen før kampen borte mot Barcelona.

Etter Super Cup-seieren mot Manchester United i Skopje, venter nok en Super Cup; den spanske. Laget som vant La Liga møter laget som vant Copa del Rey. I år venter verdens største fotballkamp; El Clasico! Et Barcelona-lag uten Neymar møter et Real Madrid-lag som er sultne på nok et trofé. Kampen i morgen spilles på Camp Nou, mens returoppgjør spilles naturligvis på Santiago Bernabéu på onsdag. Zidane var i godt humør på dagens pressekonferanse.

Det har skjedd noen forandringer i troppen til Barcelona, men det har ikke noe å si for kampen i morgen. De er ikke noe svakere enn de var sist sesong. Vi kjenner til deres spillestil, og hvis vi går ut på matta å tror det blir en lett kamp, så tar vi feil.  Vi spiller over to kamper, en i her i Barcelona og en hjemme i Madrid.

Cristiano Ronaldo

Han er klar og gjør det bra på trening. Han har hatt en lenger ferie, men har vært med oss i 5-6 dager og er forberedt til kamp. 
Jeg nyter hver dag som trener for denne klubben. En dag vil min tid som trener være over, men jeg kommer til å nyte hver dag her i Madrid. Jeg er lykkelig for at klubben har troen på meg. Jeg gjør mitt beste. Jeg kunne ha signert en kontrakt på 20 år, men ingen vet hvor jeg er om ett år. Mye kan skje i fotball på ett år. 

Målsettinger

Mine mål er å vinne hver kamp og hvert enkelte trofé som trener for denne klubben. Vi gjør det meget bra og jeg har mine faste rutiner. Vi ønsker å spille en bra kamp, og deretter fokusere på kampen i Madrid. Jeg er lykkelig over å ha spillere med et slikt kaliber her i klubben. 

Isco

Han er en fantastisk spiller og jeg kan gjøre flere ulike kombinasjoner. Vi får se hvem som starter i morgen.

Casemiro, målscorer i de to siste finalene

Han jobber hardt og gjør en god jobb. Jeg er glad for målene hans i de to finalene, men å score mål er ikke hans oppgave. Nøkkelen er at han fortsetter å gjøre oppgavene sine.

Theo sitt bidrag

Han gjør det bra sammen med resten av spillerne. Han har vært med oss gjennom pre-season og tar steg i riktig retning.

Fraværet av Neymar

Alt jeg kan si er at uansett hvem som kommer inn i stedet for Neymar, kommer spilleren til å gjøre en god jobb. Spilleren vil ikke være av Neymar sitt kaliber. Neymar var fantastisk. Det er ikke mange spillere i verden som er på nivå med Neymar.

Er troppen bekreftet?

Alt kan skje fram til 31. August, men jeg er lykkelig med troppen jeg har for øyeblikket og ønsker ikke å gjøre noen forandringer.

Hva synes du om det Zidane hadde å si på dagens pressekonferanse?

Real 960x200 pause