Neymar blir i Santos

Det bekrefter hans agent Ribeiro i dag

I følge Neymar sin agent blir Neymar i Santos til i hvertfall i januar og han bekrefter i dag at spilleren har takket nei til en overgang til Real Madrid i sommer. I følge Ribeiro var hovedproblemet at Real Madrid ønsket spilleren i sommer, men at Neymar selv nekter å dra før han har spilt klubb-vm med Santos i desember.

Agenten fortalte videre at Santos hadde takket nei til bud fra Real Madrid de siste dagene og at Neymar selv nektet å gå, selv om Real Madrid var villig til å forbigå Santos ved å betale utkjøpsklausulen på €45mil. Ribeiro bekreftet at han ville ha samtaler med Real Madrid de neste dagene for å holde på det gode forholdet og ikke ødelegge for mulighetene til en overgang i januar eller neste sommer.

"Jeg kommer til å snakke med dem de neste dagene. Jeg må sørge for at vi har et godt forhold. De er en storklubb og jeg må ha et godt forhold til dem, ikke bare på grunn av Neymar, men fordi det er min rolle."

Det er ikke kjent hvordan ledelsen i Madrid vil reagere på denne utviklingen, men det er en mulighet for at Neymar ikke får en ny sjanse ettersom Mourinho ønsker en ny angrepsspiller denne sommeren og neppe vil vente til januar.

Pmn6