Extra large transfertorsdag 17.8.2017
TRANSFERTORSDAG: Fotballryktene florerer om dagen og summene er villere enn noensinne, her er en ny dose med rykter!

Transfertorsdag - Spanjol på utlån?

Vi nærmer oss slutten av overgangsvinduet, skal Real Madrid handle før vinduet stenget 31. august?

Real Madrid har akkurat rundet av pre-season-turen for 2017/18-sesongen og sitter i skrivende stund på flyet tilbake til Spania. Real Madrid-troppen anno 2017/18 ser mer og mer komplett ut, men skal Florentino Pérez frem med sjekkheftet før overgangsvinduet stenger 31. august? Theo Hernández har ankommet fra byrivalen Atlético Madrid, mens Jesús Vallejo og Marcos Llorente har returnert fra sine låneopphold. I tillegg sikret Real Madrid seg Dani Ceballos fra Real Betis. Flere spillere har også forlatt klubben, blant annet store navn som Álvaro Morata og James Rodríguez. Nå har Real Madrid solgt unna for over €100 millioner, og Los Blancos må ut på markedet for å erstatte spillerne som har forlatt klubben, aller helst er en ny spiss ønsket til Madrid.

Spillere inn: 

Theo Hernández - Atlético Madrid - €30 mill
Dani Ceballos - Real Betis - €17 mill
Jesús Vallejo - Tilbake fra lån
Marcos Llorente - Tilbake fra lån
Borja Mayoral - Tilbake fra lån

Spillere ut: 

Álvaro Morata - Chelsea - €80 mill
Danilo - Manchester City - €30 mill
Pepe - Besiktas - €0
James Rodríguez - Bayern München - Utlån
Fábio Coentrão - Sporting CP - Utlån
Mariano Díaz - Lyon - €8 mill
Diego Llorente - Real Sociedad - €6 mill
Burgui - Deportivo Alavés - €0
Philipp Lienhart - SC Freiburg - Utlån
Aleix Febas - Real Zaragoza - Utlån
Federico Valverde – Deportivo La Coruña – Utlån
Enzo Zidane – Deportivo Alavés - €0

I N N 

  • Ousmane Dembélé er spilleren Barcelona ønsker å hente for å erstatte Neymar. Franskmannen har skapt uro i Borussia Dortmund etter å ha droppet trening, og ble som følge av dette suspendert av klubben. I følge AS skal Barcelona ha kommet med et nytt bud på €140 millioner for franskmannen, etter at budet på €110 millioner ble avslått. Samme avis hevder at Real Madrid og Florentino Pérez ser på muligheten for å kuppe overgangen, og Los Blancos skal være villige til å inngå en avtale med tyskerne hvor enkelte Real Madrid-spillere kan gå til de gule. Real Madrid-presidenten skal i tillegg ha inngått en muntlig avtale med Dortmund-president, Reinhard Rauball, om at tyskeren skal informere Pérez om overgangssummen til Dembélé dersom vingen går til Barcelona.
  • Daily Express mener å vite at Arsenal skal ha tatt kontakt med Real Madrid for en byttehandel. Alexis Sánchez er på utgående kontrakt og Arsène Wenger ønsker helst ikke å selge angriperen til en Premier League-rival, og vil dermed prøve å få til en byttehandel med Real Madrid for Karim Benzema. Real Madrid skal dog ha insistert på at franskmannen ikke er til salgs og det ikke er aktuelt med en byttehandel for å få Sánchez i retur.
  • Etter salget av Danilo så er det en ledig plass på høyreback. Real Madrid har foreløpig ikke hentet en erstatter, men en belgier kan nå være løsninger. Paris Saint-Germain-spiller, Thomas Meunier, ønsker ikke å være backup for Dani Alves, og skal nå presse for en overgang til Spania og Real Madrid, dette melder spanske OKDiario, gjengitt av AS. Landslagsbacken skal visstnok være tilgjengelig for en overgangssum på mellom €15 - €20 millioner. 

U T 

  • Etter at Real Madrid lyktes så godt med å låne ut Marcos Llorente til Alavés forrige sesong ønsker Los Blancos å gjøre det samme med Achraf Hakimi. Både klubbene og spilleren skal være enige om en låneovergang, men som følge av salget av Danilo så har Zinedine Zidane satt overgangen på vent for å finne ut av hva man gjør med Dani Carvajal sin backup. Per nå vet verken Hakimi selv eller Alavés hva Real Madrids planer er, men AS melder at overgangen vil ferdigstilles etter Supercopa de España er ferdigspilt. 
  • Per nå har Real Madrid bare to spisser i troppen sin, nemlig Karim Benzema og Borja Mayoral. Etter salget av Álvaro Morata har ennå ikke Real Madrid hentet en ny spiss til klubben, og spanske Mayoral kobles stadig vekk fra klubben. Getafe har jaktet på den spanske U21-landslagsspilleren hele sommeren og håper å lande han før overgangsvinduet stenger 31. august, dette melder MARCA. Hvorvidt det er snakk om et utlån eller permanent overgang er foreløpig uvisst, men det er ventet at det er snakk om en låneovergang. 

Kunne du tenkt deg å sett Sánchez i Madrid?

Pmn6