Extra large real madrid castilla 18.8.2017
NY SESONG: Real Madrid Castilla er klar for en ny sesong og ungguttene sesongåpner hjemme mot Rayo Majadahonda.

Før Castilla-kamp: Rayo Majadahonda (H)

Det er duket for sesongstart i Segunda B og Rayo Majadahonda er Castillas første motstander!

Real Madrid Castilla - Rayo Majadahonda
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 1
Lørdag 19. august, kl. 21:00
Realmadrid TV 

Pre-season er endelig over og sesongen er snart i gang også for Real Madrid Castilla. Forrige sesong endte med en noe skuffende 11. plass for Real Madrid Castilla, som da spilte i Segunda B, gruppe to. Denne sesongen skal Madrid-laget spille i Segunda B, gruppe én. Hovedforskjellen er da at de hvite fra hovedstaden vil møte flere motstandere fra Galicia-regionen. Da Castilla var i gruppe to var majoriteten av motstanderne fra Baskerland, mens denne sesongen vil de være fra Galicia-provinsen. Da Santiago Solari tok ut kamptroppen til morgendagens oppgjør var det flere spillere som var ute. Verken Abner eller Dani Fernández var inkludert i troppen. Det samme gjelder Franchu, Jamie Seoane, Lin Liangming og Mink Peeters som var vraket fra kamptroppen. 

Les også: Ny Castilla-sesong i anmarsj

Troppen:

Keepere: Luca Zidane og Javier Belman
Forsvar:
Tejero, Jamie, Sánchez, Hernando, León, Reguilón og Quezada.
Midtbane:
Óscar, Ciscar, Segura, González, Mancebo, Fidalgo og Molina.
Angrep:
Gómez og Campuzano

Morgendagens motstander, Rayo Majadahonda, var et av lagene som for alvor kjempet om opprykk forrige sesong. Hvittrøyene avsluttet sesongen kruttsterkt med syv seire på sine siste ti kampene. Dette sikret dem en playoff-plass, men det endte med 6-1-tap mot Racing Santander over to kamper. Som oftest så gjør lag på Segunda B-nivå flere utskiftninger i troppen, og Rayo Majadahonda er intet unntak. Rayo Majadahonda har hentet hele ti nye spillere i forkant av den nye sesongen, og det kan ofte by på utfordringer ettersom laget alltid må spilles sammen.

Real Madrid Castilla har møtt Rayo Majadahonda seks ganger oppigjennom historien. Det første møtet mellom klubbene fant sted under 2003/04-sesongen, da vant 2-0 på bortebane. Siden den gang har lagene møttes fire ganger og Castilla har totalt sett hat et godt tak på morgendagens motstander. Av de fem møtene har Castilla vunnet fem ganger, mens Rayo Majadahonda bare har slått Castilla en gang. Borja Mayoral er den spilleren som har scoret flest mål på møtene mellom lagene med sine tre scoringer, mens Mariano Díaz følger tett bak med sine to nettkjenninger. Forrige sesong vant Rayo Majadahonda oppgjøret på Estadio Alfredo Di Stéfano 1-0, mens Real Madrid Castilla vant bortekampen 0-1 etter scoring av Federico Valverde.

Mulig startellever:

                                          Luca Zidane
                   Tejero, Sánchez, León, Quezada
                                     Molina, Fidalgo
                         González, Óscar, Mancebo
                                               Gómez

Tror du Castilla starter sesongen med en seier?

Pmn6