Transfertorsdag, 04.08

Hva skjer med Neymar? Forlater nyinnkjøpte Hamit Altintop klubben i januar? Sergio Canales til Valencia? Få med deg alt i dagens utgave av "Transfertorsdag"!

Inn::

Neymar-sagaen ser i øyeblikket ut til å være over. Santos president, Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro, offentliggjorde tirsdag at klubben har avslått et bud fra Real Madrid på spilleren. Klikk her for å lese mer om saken!

• Den spanske avisen AS skriver i at Manchester City ønsker å slippe Emmanuel Adebayor til Real Madrid dersom Raul Albiol går til de lyseblå i en byttehandel. Dette virker lyder likevel tvilsomt, ettersom forsvarsspilleren er en spiller Mourinho virker å ha sansen for. Ryktene rundt Adebayor har i alle fall ikke dabbet av etter at Mou selv gikk ut og sa: - Adebayor er en av oss!

• Barcelonas Thiago Alcantara var sterkt linket til Real Madrid i begynnelsen av overgangsvinduet. Spilleren selv satte en stopper for overgangsryktene da han signerte en kontrakt med sin nåværende klubb fram til 2015. Ryktene har igjen kommet til live etter at hans egen far innrømte til La Sexta at det ikke er umulig at sønnen en dag går til Real Madrid.

Ut:

• Spansk presse kunne i går melde at Arsenal er interesserte i Real Madrids stortalent, José Rodríguez. 16-åringen ble nylig kåret til den beste spilleren i VM for klubblag U17. Klikk her for å lese mer om saken!

Sky Sport 24 melder at AS Roma ønsker å kjøpe Gonzalo Higuaín i løpet av dette overgangsvinduet for å erstatte Mario Borriello, som ser ut til å gå til nyrike PSG. Klubben skal være villige til å betale rundt €30 millioner for argentineren.

• I følge flere kilder skal Valencia angivelig ha kommet til enighet med Real Madrid om en låneavtale for Sergio Canales. Det har foreløpig ikke blitt offisielt bekreftet fra noe hold, men ryktene vil ha det til at det dreier seg om en låneavtale som vil strekke seg over to år, hvor Valencia når som helst under låneoppholdet vil kunne kjøpe midtbanespilleren for en avtalt pris. Prisen skal angivelig være på rundt 100 mill. kroner.

• Den tyrkiske avisen, Vatan, melder at nyinnkjøpte Hamit Altintop har sagt til Galatasarays trener, Faith Terim, at han går til den tyrkiske storklubben dersom han ikke blir verdsatt i Real Madrid – noe han, i følge avisen, ikke føler i øyeblikket. Dette skal han ha sagt:

- Jeg er en viktig spiller, og folk rundt meg må se på meg på den måten. Dessverre gjør de ikke det i øyeblikket, og om det ikke forandrer seg, går jeg til Galatasary, sier tyrkeren, før han fortsetter: “Når jeg kommer tilbake fra skaden i september skal jeg trene med Real Madrid. Deretter vet jeg ikke hva som blir å skje. Først vil jeg se hva som skjer frem til januar.

• Det er lite nytt å fortelle om Lass Diarra. Franskmannen, som ble utelatt fra pre-season troppen, blir nesten garantert å forlate klubben. Det eneste som gjenstår er hvem og når. Tottenham har lenge vært interessert, men skal angivelig ikke ha kommet noe nærmere i forhandlingene.

• En annen franskmann, Karim Benzema, har i sommer måttet avfeie rykter om at han er på vei bort fra Real Madrid dag etter dag. Etter en strålende oppladning til sesongen – med seks mål på seks kamper – ser det ut til at angrepsspilleren for alvor har funnet seg til rette i klubben. Det ser i øyeblikket ikke ut til at han blir å forlate klubben. Klikk her for å lese mer om saken!

Vil du se en oppdatert liste over overgangene i La Liga, klikk på linken! (Canal Plus)

Pmn6