Lei av ryktemaset

Ryktene om nye spillere svirrer sin vante gang, denne sommeren som de foregående. Og på spissplass er ryktene mange. Det er Gonzalo Higuain drittlei av.

Argentineren har etter hvert rukket å gro godt inn i Real Madrid og førstelaget. Med i Madrid-pakken er unektelig ryktene om nye spillere på vei inn. Og sommeren er selvsagt høytid for slikt.

- Det er ikke min jobb å fortelle om en nye spiss skal komme inn eller ikke. Det er klubbens og trenerens avgjørelse. Jeg blir spurt det samme spørsmålet hvert år, og jeg er allerede lei av det. Jeg er her for å hjelpe til, score mål og jobbe med dette laget. Jeg er tilfreds med mitt eget arbeid, og jeg forholder meg ganske rolig, forteller Higuain, og understreker samtidig at hverken han eller de andre har rukket å tenke på de forestående kampene mot Barcelona.

- Vi tenker bare på kampen på lørdag. Vi er ikke her for å snakke om Barcelona

Heller ikke Karim Benzema ser det som passende å blande seg inn i klubbens innkjøpspolitikk.

- Det er ikke min jobb å fortelle om en ny spiss skal komme inn eller ikke, det er opp til treneren og presidenten.

Er i form
Med franskmannens stigende formkuve, reduseres behovet for nye spisser betydelig. Selv er han fornøyd med formen.

- Jeg føler meg mye bedre med meg selv, og jeg jobber virkelig hardt på trening for å spille godt i kampene. Dette forventer treneren av meg, og jeg forsøker å gjøre nettopp dette, forteller han, og understreker at samhandlingen med Cristiano Ronaldo er på topp.

Cristiano og jeg forstår hverandre godt. Han er en venn både på og utenfor banen.

Pmn6