Extra large real madrid castilla 25.8.2017
RUNDE TO: Real Madrid klarte ikke seire i sesongens første kamp, nå venter Goruxo på bortebane for de hvite fra Madrid.

Før Castilla-kamp: Goruxo (B)

Real Madrid jakter tre poeng etter en svak seriedebut mot Rayo Majadahonda

Goruxo - Real Madrid Castilla
Campo do Vao, Goruxo
Segunda B - gruppe 1, jornada 2
Søndag 27. august, kl. 19:00
Realmadrid TV 

Real Madrid Castilla skuffet i seriepremieren mot Rayo Majadahonda forrige helg og nå jakter de en seier i andre serierunde i bortekampen mot Coruxo. Siden forrige uke har det skjedd mye på Castilla-fronten, og hele tre unge spillere har forlatt klubben på utlån. Først ble Abner klar for den portugisiske klubben Estoril Praia. Så ble Lin Liangming og Mink Peeters klare for låneopphold i henholdsvis UD Almería B og nederlandske VVV-Venlo. 

Da Santiago Solari offentliggjorde kamptroppen til morgendagens oppgjør var det ikke mange utskiftninger fra troppen som møtte Rayo Majadahonda forrige helg. Luca Zidane er ikke med i troppen fordi han sannsynligvis er i Real Madrid-troppen mot Valencia, inn kom Juvenil A-keeper Moha Ramos. Foruten om keeper-byttet så er troppen identisk med den som møtte Rayo Majadahonda forrige helg.

Troppen:

Keepere: Javier Belman og Moha Ramos.
Forsvar:
Tejero, Jamie, Sánchez, Hernando, León, Reguilón og Quezada.
Midtbane:
Óscar, Ciscar, Segura, González, Mancebo, Fidalgo og Molina.
Angrep:
Gómez og Campuzano.

Morgendagens motstander er Coruxo fra nord-vest Spania. Forrige sesong havnet Coruxo på 8. plass i Segunda B, gruppe 1. Coruxo åpnet denne sesongen mot Ferrol, en kamp de tapte 1-0. Spanjolene har hentet inn tolv nye spillere i forkant av denne sesongen, mens de har kvittet seg med like mange fra forrige sesong. De to toppscorerne til Coruxo fra forrige sesong, Alberto García og Camochu har begge forlatt klubben. Fernando Beltrán var Coruxos tredje mestscorende spiller forrige sesong, og han er fortsatt i klubben. 

Selv om det er lenge siden Real Madrid Castilla og Coruxo har spilt i samme avdeling, så har de hvite fra Madrid god historikk i møtene med laget fra nord-vest Spania. Lagene har møtt hverandre fire ganger opp igjennom historien. Det første møtet mellom klubbene fant sted i 2010. Den gang vant Castilla 3-2 hjemme i Madrid. Det forrige møtet med Coruxo endte i målkalas. Det var i 2012 og Real Madrid Castilla vant hele 6-0 hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano. 

Mulig startellever:

                                          Javier Belman
                  Tejero, Sánchez, León, Quezada
                                    Molina, Fidalgo
                        González, Óscar, Mancebo
                                              Gómez

Får Castilla sin første seier for sesongen i morgen?

Pmn6