Extra large v ctor campuzano 7.8.2017
SCORING: Víctor Campuzano scoret Real Madrid Castillas tredje og siste mål i 0-3-seieren over Coruxo.

Castilla-referat: Coruxo (B)

Real Madrid Castilla tok sesongens første seier i oppgjøret mot Coruxo søndag kveld.

Goruxo 0-3 Real Madrid Castilla
Campo do Vao, Goruxo
Segunda B - gruppe 1, jornada 2
Søndag 27. august, kl. 19:00

0-1 Dani Gómez (46') - Assist: Sergio Reguilón
0-2 Arturo Molina (63') - Assist: Mancebo
0-3 Víctor Campuzano (78') - Assist: Cristo González

Real Madrid Castilla XI: Belman - Tejero, Sánchez, León, Reguilón - Jaume, Arturo (Seoane 65') - Cristo (Quezada 83'), Óscar, Mancebo - Gómez (Campuzano 75')

Førsteomgangen åpnet i et godt tempo, uten at noen av lagene klarte å komme seg til de helt store sjansene. Det var hjemmelaget som kom til kampens første store sjanse da en Coruxo-spiller fikk avslutte etter snaut ti minutter, men Javier Belman vartet opp med en god redning over avverget sjansen. Det skulle ta 30 minutter før Real Madrid Castilla kom seg til sin første store sjanse i kampen. Javi Sánchez spilte en god langpasning i bakrom til Arturo Molina som kom på et godt løp. Spanjolen dro seg ned til dødlinjen før han så slo inn til Dani Gómez, men dessverre for Castilla så gikk avslutningen til den tidligere Juvenil A-spissen over mål... 

Noen minutter før pause kom Castilla seg til nok en stor sjanse. Laget fra Madrid hadde fått frispark ute på høyresiden og Mancebo svingte ballen innover. Javi Sánchez var knallsterk i duellen og fikk avsluttet, men dessverre for de hvite fra Madrid så reddet Alberto Domínguez i Coruxo-målet. På den påfølgende kontringen kom hjemmelaget på en farlig visitt, men skuddet til José Higón gikk utenfor. Stort mer skjedde det ikke i den første omgangen og lagene gikk til pause på stillingen 0-0. 

Andreomgangen var ikke en gang et minutt gammel før Real Madrid Castilla tok ledelsen. Etter et innkast havnet ballen hos Sergio Reguilón som sendte ballen inn i Coruxo-feltet. Der var Dani Gómez som dempet ballen på vakkert vis, før han så banket den i mål og sendte gjestene i føringen. Det påfølgende kvarteret foregikk rolig uten de helt store sjansene. Store deler av kampen ble utspilt på midtbanen og ingen av lagene klarte å skape de helt store sjansene. Castilla var i det effektive hjørnet, og på samme måte med at de scoret på sin første store sjanse i andreomgangen, så scoret de like godt på sin andre også. En corner ble slått inn fra Mancebo og ballen havnet hos Arturo Molina. Spanjolen fikk stablet beina og satte ballen i nettet fra ti meter og bortelaget ledet 2-0 i Galicia.

Coruxo var heller ikke ufarlige fremover og et knapt kvarter før slutt kom vertene til sin klart største mulighet i kampen. En lang pasning ble spilt inn til Diego Silva. Spanjolen avsluttet men Javier Belman vartet opp med an fantastisk redning. På den påfølgende kontringen skulle gjestene få sin tredje scoring for dagen. Ballen havnet hos Cristo, som spilte igjennom til Campuzano som kom på et godt løp. Spanjolen hadde få vanskeligheter med å sette ballen i mål alene med keeper og det sto 0-3 i Galicia. På overtid kom Coruxo til en stor mulighet på frispark, men heldigvis for Castilla gikk skuddet i tverrliggeren. Dermed endte det 0-3 til Real Madrid Castilla som vant sin første kamp for sesongen. 

Castillas beste: Dani Gómez

Så du dagens Castilla-seier?

Pmn6