Extra large dani g mez 30.8.2017
MÅLSCORER: Dani Gómez har allerede scoret i de to første seriekampene, scorer spanjolen nok en gang mot Ponferradina?

Før Castilla-kamp: Ponferradina (H)

Real Madrid Castilla jakter tre nye poeng når Ponferradina kommer til Madrid i morgen kveld.

Real Madrid Castilla - Ponferradina
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 3
Søndag 3. september, kl. 20:00
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla tok sesongens første seier mot Coruxo forrige helg, og står dermed med fire poeng på to kamper i Segunda B, gruppe 1.  I morgen er det duket for ny Castilla-kamp når Ponferradina besøker Estadio Alfredo Di Stéfano. Santiago Solari trengte ikke bytte ut mange fra troppen som reiste til Coruxo forrige helg da han offentliggjorde troppen til morgendagens oppgjør. Luca Zidane er tilbake igjen, etter at han var med Real Madrid i hjemmekampen mot Valencia, mens også Franchu er tilbake etter en liten skade og kan få sine første minutter for Castilal denne sesongen. 

Troppen:

Keepere: Luca Zidane og Javier Belman.
Forsvar: Tejero, Jamie, Sánchez, Hernando, León, Reguilón og Quezada.
Midtbane: Óscar, Ciscar, Franchu, González, Mancebo, Fidalgo og Molina.
Angrep: Gómez og Campuzano.

Ponferradina har startet sesongen svakt og står bare med ett poeng på to kamper. I første serierunde tapte de 2-0 mot San Sebastián de los Reyes, mens i andre serierunde endte det 0-0 mot Ferrol. Det vil si at Ponferradina ennå ikke har scoret mål denne sesongen i Segunda B, og de er avhengige at poeng mot Real Madrid Castilla for å ikke havne i bunnstriden fra starten av sesongen. Det skal dog sies at de vant 2-0 i Copa del Rey-kampen mot Bouzas i midtuken, og at de dermed har med seg en god følelse inn til kampen i Madrid. Som oftest så har Ponferradina gjort store utskiftninger i troppen fra forrige sesong, og hele tolv spillere har ankommet klubben i forkant av denne sesongen.

Real Madrid Castilla og Ponferradina har møttes hele 14 ganger opp igjennom historien. Det første møtet fant sted helt tilbake i 1999, da Castilla vant 5-0 i Madrid. Totalt sett så har Real Madrid Castilla vunnet syv av oppgjørene, Ponferradina har vunnet bare to ganger, mens fem oppgjør har endt uavgjort. Forrige gang lagene møtte hverandre var 2013/14-sesongen, da lagene spilte i Segunda Divisíon. Den gang endte begge oppgjørene med poengdeling, henholdsvis 1-1 i Madrid og 0-0 i Ponferradina. Det er faktisk over ti år siden de hvite fra Madrid sist slo Ponferradina. 22. april 2007 vant Castilla 3-1 på Estadio Alfredo Di Stéfano, men siden den gang har de ikke vunnet noen av de påfølgende fire oppgjørene. 

Mulig startellever:

                                          Luca Zidane
                  Tejero, Sánchez, León, Quezada
                                    Molina, Fidalgo
                        González, Óscar, Mancebo
                                              Gómez

Tror du Castilla tar sin andre seier i morgen?

Pmn6