Extra large  1rm2126

Real Madrid 1-1 Levante

Det ble kun et poeng mot nyopprykkede Levante lørdag formiddag på Santiago Bernabéu.

Real Madrid 1-1 Levante
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 3
Lørdag 9.september, kl: 13.00

0-1 Ivi Lopez (12') - Assist: Ivan Lopez
1-1 Lucas Vázquez (36') - Assist: Bale

RØDT KORT: Marcelo Vieira (88')

Lørdag formiddag var det duket for sesongens tredje kamp i LaLiga Santander, da nyopprykkede Levante gjestet mektige Santiago Bernabéu. Lagene skulle ut i dyst kun få dager etter at store deler av Real Madrid sin tropp hadde returnert fra sine respektive landslagsopphold, og det var derfor ventet en rekke rotasjoner. Levante hadde på sin side fått et par gode treningsuker bak seg, og kom inn i kampen uten noe som helst å tape, da de gjestet Bernabéu. 

Real Madrid: Casilla - Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo - Kroos, Llorente (Isco 61') - Lucas (Kovacic 73'), Asensio, Theo - Benzema (Bale 28')

Levante: Fernandez - Lopez (Lopez 20'), Chema, Tono, Suarez - Lerma, Campana - Postigo, Jason, Lopez (Garcia 68') - Alegria (Boateng 55')

Katastrofalt forsvarsspill 

Det ble en rolig åpning på kampen lørdag formiddag, hvor ingen av lagene fikk kampen i sitt spor til å begynne med. Vertene fra hovedstaden hadde ballen mest, men Levante organiserte seg godt og spilte smart defensivt. Det lille Los Blancos skapte i løpet av de første ti minuttene endte med utspark fra mål for Fernandez. Heller ikke gjestene skapte noe som helst de første ti minuttene, men det skulle ikke ta lang tid før vi skulle få kampens første mål. 

Gjestene fikk et innkast etter 12 minutter, og Ivan Lopez kastet en lang ball inn i feltet mot Ivi Lopes. Ivi fikk med seg ballen, samtidig som han sendte Carvajal på bærtur, før han enkelt satte ballen forbi Casilla. Los Blancos forsøkte å svare hurtig da en lang ball ble spilt opp mot Carvajal. Backen fant Benzema i feltet, som flikket videre til Asensio, men avslutningen ble blokkert. Marcos Llorente testet skuddfoten like før klokka viste 20 minutter, men avslutningen gikk himmelhøyt over. 

Corner = mål

Det ble nok en rolig periode de neste ti minuttene, hvor det ble skapt absolutt ingenting fra noen av lagene. En halvtime ut i kampen ble Bale sendt på løp, men waliseren nølte og nådde ikke frem. Ti minutter før hvilen skulle omsider ballen ligge i nettet for Real Madrid også. Kroos fant Ramos i feltet på et hjørnespark, og kapteinen headet mot mål. Fernandez reddet, men måtte gi en retur som Bale og Vázquez kranglet i mål. Dermed var lagene like langt igjen. 

Tre minutter før hvilen kom Marcelo frem på siden, og sendte et innlegg inn mot Bale i boksen. Waliseren steg til værs og stanget ballen utenfor mål. God målsjanse, men headingen ble for svak. Et minutt før hvilen ble Bale spilt alene gjennom etter en fantastisk pasning fra Ramos, men det vil seg ikke for waliseren som skjøt rett på keeper. To gode målsjanser for Gareth Bale, men formen spiller ikke på lag, og dermed gikk lagene til hvilen på 1-1. 

Det vil seg ikke

Som i den første omgangen, så ble det en meget rolig åpning på den andre omgangen, hvor ingen av lagene stresset. Det var gjestene som kom til den første sjansen drøyt fem minutter ut i omgangen, da Alegria ladet foten, men Casilla hadde full kontroll. Vi må et kvarter ut i omgangen for å finne den første sjansen til Los Blancos, og det var Carvajal som fant Asensio i feltet, men avslutningen ble reddet. 

Et minutt senere var Lucas på full fart fremover, og kantspilleren fant Bale i feltet, men Bale bommet igjen da han headet over målet. Snaut fem minutter senere var det Kroos sin tur til å teste skuddfoten, men avslutningen ble nok en gang reddet. Real Madrid slet med å bryte ned gjestene, og stanget mot mange mann etter Levante hadde flyttet ned store deler av laget. Marcelo stormet fremover tjue minutter før full tid, men igjen ble innlegget blokkert. 

Fantasiløst og uflaks

Det ble igjen ti nye minutter hvor begge lag skapte utrolig lite, og det begynte mer og mer å virke som en kamp hvor lagene skulle dele poengene. Åtte minutter før full tid sendte Isco en ball mot Bale, som på vakkert vis flikket videre til Asensio. Unggutten ladet foten fra skrått hold, men Fernandez hadde kontroll og reddet. Fire minutter før full tid fikk Bale en god mulighet, nok en gang på hodet, men igjen headet han utenfor. 

To minutter før full tid ladet Marcelo skuddfoten fra omlag 16 meter, men igjen var Fernandez god og reddet avslutningen. Tre minutter på overtid forsøkte Kroos å tippe kampen i Real Madrid sin favør da han ladet skuddfoten fra 18 meter, dessverre stod stolpen i veien. Dermed endte det 1-1 på Santiago Bernabéu, og nyopprykkede Levante fikk med seg et poeng fra Madrid. 

Statistikk

Ballbesittelse: 62%
Antall skudd: 17
Skudd på mål: 10
Hjørnespark: 13
Innlegg: 37
Offside: 4

Spillervurderinger

Kiko Casilla (5): Har en relativt rolig dag på jobben, og får ikke mange skudd mot seg. Kan ikke klandres for målet, men kunne muligens vært mer offensiv. Tidvis svake igangsettinger, ellers ok. 

Dani Carvajal (4): Blir rundlurt på målet, og gjør en meget svak innsats der. Forsøker å involvere seg fremover, og har et par gode innlegg. Full kontroll defensivt utenom målet. 

Nacho Fenández (5): Får lite å jobbe med, men løser det som kommer greit. Er hurtig i dueller, og sikrer Ramos gjennom hele kampen. 

Sergio Ramos (5): Får som sin makker lite å jobbe med. God i feltet på cornere, og har flere meget gode pasninger. 

Theo Hernández (3): Får til absolutt nada. Bommer med innleggene, svak med ballen i beina, og laget mister noe av dynamikken de har med Marcelo på backen. 

Marcos Llorente (5): Jobber godt og er trygg med ballen i beina. Styrer den defensive delen av midten greit, uten at han må jobbe skoa av seg denne kampen. 

Toni Kroos (6 BB): Slår en rekke gode pasninger, samt dødballer. Styrer laget som vanlig, og er flink til å vri spillet. Faller tidvis litt lavt i banen, og får ikke involvert seg i den offensive delen av spillet. Er nære ved å score mot slutten. 

Lucas Vázquez (4): Scorer et mål på en retur som skal i mål. Gjør ellers lite ut av seg. Treffer med enkelte innlegg, men blir alt for svak i duellene, og er ikke en trussel mot mål. 

Marco Asensio (5): Er som vanlig en maestro med ballen i beina, og finter vekk en rekke spillere. Flink til å kombinere med lagkameratene, men avslutningene satt ikke der de skulle i dag. 

Marcelo Vieira (3): Litt uvant rolle for Marcelo, på tross av at han spiller like mye ving som back til vanlig. Forsøker å kombinere med Theo, men det funker ikke. Har et godt skudd mot slutten av kampen, og får et meget unødvendig rødt kort. 

Karim Benzema (4): Flink til å kombinere de gangene han får ballen, men gjør lite ut av seg og er tidvis usynlig. Må ut med skade. 

Innbytterne: 

Gareth Bale (3): Kommer inn i kampen tidlig, og kommer til en rekke gode muligheter, men brenner absolutt alt som er av sjanser. Positivt at han kommer til de, men han må i det minste sette en av de sjansene. 

Isco Alarcón (5): Leker med ballen, og kombinerer godt med lagkameratene. Klarer dog ikke å påvirke kampen slik at Los Blancos tar med seg tre poeng. 

Mateo Kovacic (4): Er veldig usynlig når han kommer inn, og bidrar ikke med stort. 

Hva syns du om kampen? 

Pmn6