Extra large castilla vs fabril
ALDRI NÆRE: Real Madrid Castilla kom aldri i nærheten av seier eller poeng borte mot Deportivo Fabril.

Deportivo Fabril B 3-0 Real Madrid Castilla

Ungguttene var aldri i nærheten av poeng da de reiste til La Coruña søndag kveld.

RØDT KORT: Carlos López (31')

Real Madrid sine unggutter hadde tatt fire poeng på de første tre kampene i årets sesong, og var avhengige av en seier om de ikke skulle falle bakut tidlig i sesongen. En rekke forandringer fra fjorårets fadese ble gjennomført av Solari de første tre kampene mot Rayo Majadahonda, Coruxo, og Ponferradina. Tross alle forandringene uteble resultatene i de første tre kampene, og laget gikk derfor inn med ny giv i bortemøtet med Deportivo Fabril.

Real Madrid Castilla: Luca - Tejero (Quezada 46'), Reguilón, Sánchez, León - Seoane (Campuzano 46'), Mancebo, Fidalgo (Toni 60') - Arturo, Gómez, Cristo

Deportivo Fabril: Francis - Blas, Fornos, One, Caballo - Edu, Expósito, Pinchi (Gaizka 81'), López, Uxio (Queijeiro 37') - Bicho (Romay 64'), Gálan

Det var liten tvil om hvilket lag som ville mest i La Coruña, og det tok ikke lang tid før vertene satte ballen i mål for første gang. Allerede etter ti minutter kom Deportivo Fabril sitt første mål, ved Borja Galán. Kun fem minutter senere lå ballen i nettet igjen, denne gang ved Uxio. Deportivo Fabril var frempå kun få minutter senere, og denne gang var det Pinchi som satte ballen i mål. Kampen var i bunn og grunn punktert før 20 minutter av kampen var spilt.

Vertene skrudde ned tempoet etter den tredje scoringen og gjestene fra Madrid kom mer og mer inn i kampen. Ungguttene startet å ta over kampen på midten av banen, men de slet med å få ballen fremover på banen. Like etter halvtimen var spilt øynet Real Madrid Castilla er lite håp om å komme tilbake i kampen da Carlos López ble sendt av banen med rødt kort. Det hjalp omsider lite, for ungguttene fra Madrid slet med å komme til sjanser. Nærmest var Tejero like før hvilen, dog uten hell.

Som forventet så la vertene seg bakpå i den andre omgangen, ettersom de var blitt redusert til ti mann tidligere i kampen. Det gjorde at Castilla dominerte den andre omgangen, og innbytterne Campuzano, Toni og Quezada var alle sterkt delaktige. En rekke sjanser ble skapt, men ingen endte forbi Deportivo-målvakt Francis, og det stod derfor 3-0 da kampen ble blåst av. Dette betyr nå at Solari og hans Castilla allerede har en luke til topplagene.