Extra large co

Offisielt: Marcelo til 2022

Venstrebacken har forlenget sin opprinnelige kontrakt med to år, og blir værende til 2022.

Onsdag kveld er det duket for sesongens første kamp i Champions League for Real Madrid, og kun timer før avspark kom nyheten om at Marcelo hadde forlenget kontrakten sin med to år. Kontrakten til den brasilianske venstrebacken gikk opprinnelig ut 30.juni 2020, men han har nå forlenget med to år, og blir værende til 30.juni 2022. Dette betyr da at Marcelo har vært i klubben i 15 og et halvt år, om han blir kontraktstiden ut. Real Madrid har sluppet en offisiell uttalelse vedrørende kontraktsforlengelsen til Marcelo. 

Real Madrid C.F og Marcelo har blitt enige om å forlenge spilleren sin kontrakt, hvilket vil se at han blir værende i klubben til 30.juni 2022. Marcelo vil dukke opp i presserommet på Santiago Bernabéu i morgen, torsdag, kl:14.00 hvor han vil være tilgjengelig for pressen. 

Marcelo Vieira da Silva ankom Real Madrid 1.januar 2007 etter at klubben hadde betalt Fluminense 6.5 millioner euro for å kjøpe spilleren. Siden den gang har venstrebacken vært en av lagets viktigste spillere, og har notert seg for 414 kamper, fordelt på alle turneringer. I tillegg til å ha spilt over 400 kamper, har brasilianeren notert seg for 28 scoringer og 78 målgivende pasninger. Marcelo er lagets vise-kaptein, og har vunnet det som er å vinne av troféer med Real Madrid. 

I løpet av sine ti år i klubben har han vunnet Champions League (3), LaLiga (4), Copa del Rey (2), Spansk Super Cup (3), FIFA Klubb-VM (2), og UEFA Super Cup (3). Holder Marcelo nivået, og blir værende i klubben ut kontraktstiden vil han overgå klubblegenden Roberto Carlos som den utenlandske spilleren med flest kamper for Los Blancos. Venstrebacken mangler 113 kamper for å utlikne rekorden satt av idolet sitt. 

Kan Marcelo beholde plassen i startelleveren frem til 2022? 

Pmn6