Extra large 21745023 1860131887335627 1857206088 o
STORSEIER: Juvenil lagde hakkemat av sin kypriotiske motstander i UEFA Youth League.

Juvenil med storseier i Youth League

Real Madrid sine unggutter smadret sine kypriotiske motstander i UEFA Youth League.

10-0 Miguel Baeza (83') - Assist: Antonio

Guti og hans Real Madrid Juvenil A var meget gode den foregående sesongen, med semifinale i UEFA Youth League, og seier i alle hjemlige turneringer. Onsdag formiddag var det duket for årets første kamp i Champions League for U19-lag, da kypriotiske APOEL gjestet Estadio Alfredo Di Stéfano. Tross en rekke utskiftninger fra foregående sesong, var det ventet at Juvenil A skulle ta tre forholdsvis lette poeng mot APOEL U19.

Juvenil A: Moha - Victor, Zabarte, De la Fuente, Jordi - César, Antonio, Baeza, Fran (Pedro 46'), Alberto (Moreno 66') - Dani Gómez (Vacas 46')

Som ventet så var det de hvitkledde vertene som tok føringen i kampen fra start. Det meste, om ikke alt handlet om Guti sine unggutter på Estadio Alfredo Di Stéfano. Vi må et drøyt kvarter ut i kampen for å finne den første scoringen, og hvem andre enn Dano Gómez? Unggutten var i fyr og flammer for Juvenil A forrige sesong, og har fortsatt trenden for Castilla denne sesongen. Angriperen ladet skuddfoten fra 20 meter, og skrudde ballen vakkert i lengste hjørne.

Snaut ti minutter senere skulle ballen ligge i nettet igjen, og nok en gang ved Gómez. Juvenil A kombinerte vakkert med trekant-spill, før Zabarte fant Gómez i boksen med et innlegg som enkelt ble satt i mål. En drøy halvtime ut i kampen fikk Juvenil A frispark på om lag 20 meter, og De la Fuente gjorde seg klar. Unggutten skjøt via en forsvarer i muren, og inn bak en utspilt målvakt til 3-0. Like før hvilen fikk Real Madrid sine unggutter to straffespark, som først ble satt i mål av Miguel Baeza til 4-0, og deretter av Dani Gómez til 5-0. En meget god start på kampen for Guti og hans Juvenil A.

Man skulle tro at ungguttene tok foten av gasspedalen i den andre omgangen, men slik ble det ikke. Fire minutter ut i omgangen fikk vertene frispark, og Baeza prikket ut i Victor i feltet. Backen fikk en fot på ballen, og Zabarte stupte foran forsvaret for å stange inn kampens sjette scoring. Kampens syvende scoring kom etter et hjørnespark, hvor Pedro smart løpte seg fri og stanget ballen i mål. Ti minutter senere ble Pedro spilt fri etter vakkert pasningsspill av ungguttene, og angriperen satte ballen enkelt forbi målvakten.

Pedro var omsider ikke ferdig for dagen, og fullførte sitt hat-trick seks minutter senere, da han sto riktig plassert og dyttet en innlegg over streken. Dermed hadde innbytteren scoret alle sine tre mål på et kvarter. Syv minutter før full tid gjorde Baeza ydmykelsen komplett da han satte inn kampens tiende scoring, etter å ha blitt spilt fri i boksen. Det ende 10-0 på Estadio Alfredo Di Stéfano, og Juvenil åpnet sesongen i UEFA Youth League med et brak.

Tror du ungguttene kan vinne UEFA Youth League denne sesongen?