Extra large real madrid logo

Offisielt: Isco til 2022

Isco har forlenget kontrakten sin med Real Madrid frem til 30. juni 2022.

Lenge var det spekulert i om Isco hadde en fremtid i Real Madrid. Da James Rodríguez var i klubben slet Isco med spilletiden og han klarte sjeldent å overbevise når han først fikk sjansen. 2017 har derimot vært et fantastisk år for den tidligere Málaga-spilleren, og det er ikke uten grunn at det er nettopp Isco som er Real Madrid-spiller den dag i dag, og ikke James Rodríguez. Iscos ordinære kontrakt varte frem til 2018, og det ble lenge spekulert i om han skulle forlenge sin Real Madrid-kontrakt. Nå har derimot Isco og klubben kommet til enighet om en ny kontrakt, som varer frem til 30. juni 2022. Real Madrid har nå sluppet en offisiell pressemelding vedrørende Iscos nye kontrakt.

Real Madrid C.F og Isco har blitt enige om å forlenge spilleren sin kontrakt, hvilket vil se at han blir værende i klubben til 30.juni 2022. Isco vil dukke opp i presserommet på Santiago Bernabéu i morgen, fredag 15. september, klokken 14:00 hvor han vil være tilgjengelig for pressen. 

Isco kom til klubben i 2013 etter en fantastisk sesong i Málaga. Spanjolen hadde vært fantastisk i Champions League og skulle være en sentral del av fremtiden til Real Madrid. Hans tid i klubben har vært varierende, fra rikelig med spilletid under Carlo Ancelotti, til mer begrenset spilletid under Rafa Benítez, samt varierende prestasjoner og spilletid under Zinedine Zidane. I 2017 har Isco vært en svært sentral del av Real Madrid-laget, og han startet blant annet Champions League-finalen mot Juventus. Siden Isco kom til klubben har han spilt 197 kamper, hvor han har scoret 34 mål og slått 46 målgivende pasninger. Siden han ble hentet til Los Blancos for €30 millioner i 2013 så har han vunnet Champions League tre ganger, LaLiga én gang, Copa del Rey én gang samt både UEFA Super Cup og FIFA Club World Cup henholdsvis tre og to ganger. 

Hvor viktig blir Isco for Real Madrid i årene fremover?

Pmn6