Extra large dani g mez 11.9.2017
TOPPSCORER: Dani Gómez er Castillas toppscorer og står med tre mål på de første fire rundene. Scorer spanjolen igjen i morgen?

Før Castilla-kamp: Talavera de la Reina (H)

Real Madrid Castilla jakter sesongens andre seier når Talavera de la Reina kommer på besøk.

Real Madrid Castilla - Talavera de la Reina
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 5
Lørdag 16. september, kl. 21:00
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla har åpnet sesongen svakt og står bare med fire poeng etter fire serierunder, noe som plasserer dem på 13. plass på tabellen. Etter godt spill i de tre første kampene ble unngguttene regelrett rundtspilt da de møtte Deportivo Fabril i forrige runde, og laget fra La Coruña lå under 3-0 allerede før 20 minutter var spilt. Dermed jakter guttene til Santiago Solari en solid opptur når Talavera de la Reina kommer til den spanske hovedstaden denne helgen. Da Santiago Solari tok ut Castilla-troppen til helgens kamp var det ingen endringer fra troppen som møtte Deportivo Fabril i forrige runde.

Troppen:

Keepere: Luca Zidane og Javier Belman.
Forsvarsspillere: Tejero, Jaime, Sánchez, , León, Reguilón og Quezada.
Midtbanespillere: Óscar, Ciscar, Franchu, González, Mancebo, Segura, Fidalgo og Molina.
Angrepsspillere: Gómez og Campuzano.

Talavera de la Reina har startet sesongen svakt og står uten seier i Segunda B. Dog så har de vunnet begge sine kamper i Copa del Rey. I Segunda B, gruppe 1 står Talavera de la Reina med bare to poeng på sine første fire kamper, det er også verdt å bemerke at begge disse poengene har kommet på bortebane. Tavalera de la Reina kommer fra byen med samme navn, og ligger bare rundt tolv mil unna Madrid. Talavera de la Reina er et nyopprykket lag i Segunda B. Forrige sesong spilte de på fjerde nivå i Spania, nemlig Tercera División. Dette skjedde etter at de rykket ned fra Segunda B, gruppe 2 i 2015/16-sesongen. Den gang spilte de i samme gruppe som Real Madrid Castilla, og de to møtene mellom klubbene er også de eneste gangene de har møtt hverandre. Den gang endte det 2-2 i Madrid, mens Castilla vant borteoppgjøret i nest siste serierunde 3-4.

Mulig startellever:

                                          Luca Zidane
                 Tejero, Sánchez, León, Quezada
                                   Molina, Fidalgo
                       González, Óscar, Mancebo
                                             Gómez

Tror du Castilla vinner i morgen?

Pmn6