- Vi skal stille sterkere i år

Pepe og Arbeloa snakket med pressen etter den siste treningen i Kina

Forsvarskjempene Pepe og Alvaro Arbeloa snakket med media på Olympic Stadium i Tianjin etter at laget hadde gjennomført sin siste trening i Kina. Spillerne besvarte en god del spørsmål fra presseoppbudet.

Portugiseren var den første som tok til ordet. Han ble spurt om den spanske Supercup-kampen mot Barcelona, og besvarte spørsmålet med: "Vi er for øyeblikket svært fokusert på arbeidet vi skal gjøre og den siste treningskampen mot Tianjin på lørdag. Vi vil snakke om Supercupen når den tid kommer."

"Vi har en flott stall med gode spillere. Vi vil slåss for alle titlene i år. Jeg sier gjerne til fansen at vi skal gjøre alt vi kan for dem."

"Vi har spilt mot rivaler som har vært i bedre form enn oss. I det siste har vi jobbet hardt og følt at vi er i god form. Nøkkelen er å være i god form når sesongen starter, og nå er vi et mer spleiset lag fordi vi har vært sammen i ett år."

Spanske Arbeloa ble også spurt om Supercupen, og han bekreftet Pepes uttalelser om at de kun ser frem mot treningskampen på lørdag: "Vi bryr oss ikke om hva andre gjør, vi er kun opptatt av å gjøre våre egne forberedelser."

"Vi har signert fantastiske spillere. Coentrao er en god fotballspiller, og i år som alle andre år, vil alle jobbe hardt for å fortjene plassen i start-elleveren. Målet for den kommende sesongen er å være enda sterkere enn vi var i fjor. Vi har styrket stallen og vi skal være godt forberedt."

Mot slutten av intervjuet benyttet Arbeloa også muligheten til å takke Kina og deres befolkning for gjestfriheten: "Vi vil takke menneskene i Kina for måten vi har blitt behandlet på. Vi er veldig glade for å være her," avsluttet han.

Pmn6