Extra large  3rm0750
SEIER: Real Madrid Castilla tok sesongens første hjemmeseier da Tavalera de la Reina ble slått 2-0 lørdag kveld.

Castilla-referat: Talavera de la Reina (H)

Real Madrid Castilla tok sesongens første hjemmeseier da Tavalera de la Reina ble slått lørdag kveld.

Real Madrid Castilla 2-0 Talavera de la Reina
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 5
Lørdag 16. september, kl. 21:00

1-0 Víctor Campuzano (84') - Assist: Luismi Quezada
2-0 Luismi Quezada (90+2') - Assist: Arturo Molina

Lørdag kveld var det duket for femte runde av Segunda B. Real Madrid Castilla jaktet sin andre seier for sesongen, og en opptur etter å ha tapt 3-0 mot Deportivo Fabril forrige helg. Castilla sto med fire poeng på de første fire serierundene og var avhengige av tre poeng i jakten på et etterlengtet opprykk. Talavera de la Reina på sin side sto bare med to fattige poeng i forkant av kveldens oppgjør, men begge disse poengene hadde kommet på bortebane, og de hadde dermed heller ikke tapt på bortebane denne sesongen før de møtte Real Madrid Castilla lørdag kveld.

Real Madrid Castilla XI: Zidane - Tejero, Sánchez, León, Reguilón - Molina, Óscar- Cristo, Mancebo (Franchu 76'), Quezada- Gómez (Campuzano 81')

Det var gjestene som kom best i gang i Madrid og Talavera de la Reina burde ha tatt ledelsen allerede før halvminuttet var spilt. Gjestene kom seg til en stor mulighet, men heldigvis for Castilla så gikk avslutningen noen få centimetere utenfor målet til Luca Zidane. Det tok sin tid før hjemmelaget kom seg til sin første sjanse, men etter et drøyt kvarter holdt også vertene på å score mål. Mancebo mottok ballen langt ute på vensterkanten og klemte til på halv volley. Skuddet var knallhardt og ganske godt plassert, men Ernesto Machuca i Talavera-målet reddet avslutningen.

Castilla kjørte kampen og hadde mye ballinnehav, dog så slet de med å skape de helt store sjansene mot et godt organisert Talavera-lag. Det var også hjemmelaget som fikk den neste store sjansen i kampen, denne gang med toppscorer Dani Gómez. Luismi Quezada fosset nedover Castillas venstreside før han så slo ballen inn til Gómez. spissen fikk en fot på ballen, men traff ikke rent nok og avslutningen gikk utenfor. Castilla kom til en god mulighet med Dani Gómez rett før pause, men spanjolen satte ballen utenfor. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 0-0, i det som hadde vært en jevnspilt affære, selv om Castilla hadde hatt et lite overtak.

Andreomgangen foregikk i samme spor som den første. Real Madrid Castilla hadde ballen og styrte banespillet, men de slet med å skape de store sjansene i jakten på scoring. Det var Cristo González og Dani Gómez som sto for mesteparten av underholdningen på Estadio Alfredo Di Stéfano denne kvelden. Det var disse to som skapte sjansene til hjemmelaget, men det endte som oftest med at Gómez avsluttet utenfor. Med et snaut kvarter igjen av kampen gikk vertene opp i ledelsen da Miguel Ángel Espinar stanget ballen i mål etter et frispark, men heldigvis for Castilla så ble målet korrekt annullert for offside. Castilla jaktet febrilsk den befriende scoringen, noe som etterlatte bakrom. Bare fem minutter etter at Espinar hadde satt ballen i mål fra offside-posisjon satte 29-åringen ballen i nettet nok en gang.

Men også denne gangen ble han korrekt avblåst for offside og Castilla-guttene kunne puste lettet ut. Med drøyt fem minutter igjen av kampen skulle derimot Castilla få sin etterlengtede scoring. Óscar Rodríguez viste lekre detaljer ute på høyrekanten før han slo en pen pasning over til Cristo González. Spanjolen dro noen finter før han la ballen tilbake til Luismi Quezada som klemte til. Om det var et skudd eller et innlegg Quezada prøvde på er usikkert, men ballen havnet hos Víctor Campuzano som sto én meter fra målet og sendte Castilla i føringen. Castilla forsvarte ledelsen, men siste mål var ikke scoret. Bare sekunder før slutt mottok Luismi Quezada ballen på rundt 25 meter. Spanjolen klemte til med venstreslegga og ballen suste inn nede i høyrehjørnet og det sto 2-0 i Madrid. Det ble også stillingen og Real Madrid Castilla tok dermed en meget fortjent seier, og deres første på hjemmebane for sesongen.

Castillas beste: Cristo González