Extra large real madrid logo

Offisielt: Dani Carvajal til 2022

Dani Carvajal har forlenget kontrakten sin med Real Madrid frem til 30. juni 2022!

Real Madrid har satt i gang med offentliggjøringen av kontraktsforlengelsene for sesongen. Allerede har Marcelo og Isco fornyet sine kontrakter, begge frem til 2022. Nå har også Dani Carvajal forlenget sin kontrakt med Los Blancos, også hans kontrakt strekker seg frem til 30. juni 2022. Carvajals opprinnelige kontrakt gikk ut i 2020, og han har nå forlenget denne med ytterligere to år. Spanjolen har blitt en av nøkkelspillerne i Real Madrid og er en av de sikreste i startoppstillingen til Los Blancos. Real Madrid har nå sluppet en pressemelding vedrørende Carvajals nye kontrakt og seremonien som vil avholdes i morgen.

Real Madrid C.F og Dani Carvajal har blitt enige om å forlenge spilleren sin kontrakt, hvilket vil se at han blir værende i klubben til 30. juni 2022. Carvajal vil dukke opp i presserommet på Santiago Bernabéu i morgen, mandag 18. september, klokken 14:00 hvor han vil være tilgjengelig for pressen. 

Daniel Carvajal Ramos har vært i Real Madrid så si hele livet. Spanjolen er født og oppvokst i Madrid-området og kom til klubben da han bare var 10 år gammel. Høyrebacken gikk gradene i klubben og var en sentral del av Real Madrid Castilla i 2011/12-sesongen sammen med blant annet Jesé og Nacho. Etter denne sesongen ble han solgt til Bayer Leverkusen, i søken på førstelagsfotball. Carvajal gjorde sakene sine meget godt i Bundesliga og ble blant annet tatt ut på sesongens lag for 2012/13-sesongen etter å ha scoret ett mål for Leverkusen, samt slått syv målgivende pasninger.

Dette fikk Real Madrid til å aktivere tilbakekjøpsklausulen de hadde inkludert i overgangen til Bayer Leverkusen, og i starten av juni i 2013 ble det offentliggjort at Real Madrid hadde aktivert tilbakekjøpsklausulen og hentet tilbake spanjolen for €6,5 millioner. Carvajal var allerede en favoritt blant supporterne før han rakk å få sin debut for Real Madrid, med tanke på sin fortid i klubben og til tilhørlighet til byen. Etter returen til Madrid har Caravjal først kjempet seg inn i startelleveren foran Álvaro Arbeloa, før han så vant den interne konkurransen mot Danilo som sørget for at brasilianeren forlot klubben grunnet manglende spilletid. Carvajal har blitt en av de mest stabile Real Madrid-spillerne og er selvskreven når Zinedine Zidane skal toppe Real Madrid-laget.

Er Dani Carvajal verdens beste høyreback?

Pmn6