Extra large  3am4826
DET VILLE SEG IKKE: Real Madrid gikk på et sjokktap hjemme mot Real Betis.

Real Madrid 0-1 Real Betis

Real Betis sjokkerte Real Madrid på Estadio Santiago Bernabéu.

Real Madrid 0-1 Real Betis
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
LaLiga Santander, runde 5
Onsdag 20. september, kl: 22.00

0-1 Antonio Sanabria(94') - Assist: Antonio Barragan

Onsdag kveld var det duket for nok en kamp I LaLiga Santander. Denne gangen var det Real Betis som sto for tur. Real Betis kom til Bernabéu med selvtillitt etter å ha slått Deportivo 2-1 på hjemmebane.. Real Madrid var derimot på jakt etter sin første trepoenger på hjemmebane i LaLiga.

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo (Vazquez 70') - Modric (Mayoral 71'), Casemiro, Kroos, Isco (Asensio 66') - Bale, Ronaldo

Real Betis: Adan - Barragan, Mandi, Feddal, Durmisi - Camarasa (Guadrado 44'), Javi Garcia, Fabian (Joaquin 80') - Guerrero (Boudebouz 60'), Sanabria, TelloCarvajal

Innholdsrik åpning

Real Betis startet kampen bra og var centimetere fra å gå i ledelsen. Sanabria med et skudd som gikk forbi Navas, men Carvajal reddet på strek. Camarasa plukket opp returen, men skuddet gikk rett på Navas. Noen få minutter senere var det Real Madrid som var nære med å gå i ledelsen. Ballen havnet hos Cristiano Ronaldo etter et hjørnespark, portugiseren prøvde seg med et hælspark, men denne gangen var det gjestenes Mandi som reddet på streken.

Etter et innholdsrikt og jevnt første kvarter av kampen tok Los Blancos mer og mer initiativ i oppgjøret. Real Madrid og Luka Modric kom til to store muligheter. Den første muligheten kom etter et flott raid av den kroateren, men skuddet gikk midt på den tidligere Real Madrid-keeperen: Antonio Adan. Få minutter senere var Modric igjen farlig frampå etter et innlegg fra Dani Carvajal. Modric sto umarkert på elleve meter, men ballen traff leggen til kroateren og dermed gikk skuddet over mål. Stor mulighet.

Rolig avslutning på omgangen

Etter et høyt press og to store muligheter til Real Madrid kom Betis igjen tilbake i kampen og var nære ved å gå opp i føringen i det 33, minutt. Carvajal som hadde en dårlig første omgang holdt på å rote det skikkelig til for de helhvite. Høyrebacken kastet ballen rett i beina på Fabian som fra 30 meters hold avfyrte  en kanon, men Navas med en TV-redning oppe i sitt høyre hjørne. 

Det siste kvarteret av omgangen var preget av mange skudd fra Los Blancos, men alle gikk midt på Adan eller til side for mål. Dermed gikk lagene målløse til pause. En jevn omgang med sjanser til begge lag, men spesielt Real Madrid manglet det siste lille.

Andre omgang

Real Madrid gikk rett ut i angrep i den andre omgangen. Første mulighet kom ved Ronaldo i det 50. minutt. Isco med en fin stikker til Bale, som videre slo inn på første touch til Ronaldo, men portugiseren blåste ballen himmelhøyt over fra drøye fem meter. Like etter var Betis nære, men Guerrero begynte å stresse når han plutselig var alene gjennom. Dermed gikk skuddet langt over mål. Svakt av Guerrero.

Real Madrid begynte etter hvert å føle på presset. Etter 55 minutter satte Carvajal ballen i stolpen etter et innlegg fra Ronaldo, deretter var Kroos svært nære å sende Los Blancos i føringen. Tyskeren med ei kanonkule fra omkring 30 meter, men Adan som hadde en glimrende dag på jobben reddet mesterlig oppe i sitt venstre hjørne.

I stolpen, igjen!

Etter 74 minutter spilt var Bale centimetere fra å sende de helhvite i føringen med en fantastisk hælflikk etter innlegg av Carvajal, men Adan klarte å få en hånd på ballen som deretter gikk i stolpen. Det ville seg virkelig ikke for Los Blancos. Det ble etter hvert flere og flere innlegg og halvsjanser til hovedstadslaget og dermed var det enorme rom for Betis å løpe i. Real Madrid jaktet scoringsrekorden til det legendariske Santos og tre meget viktige poeng.

Avgjørelsen

Real Madrid kastet alle mann i angrep for å jakte ledermålet. Ledermålet kom  etter 94 minutter. Dessverre for Real Madrid var det Real Betis som fikk den avgjørende scoringen. Laget fra Sevilla tok vare på muligheten ved en kontring. Barragan slo ballen inn bak Sergio Ramos, der ventet Sanabria som stupheadet inn 0-1. Krise! Dommeren blåste av kampen rett etter scoringen og Real Madrid gikk på sitt tredje strake poengtap på Bernabéu i LaLiga denne sesongen.

Statistikk

Ballbesittelse 60%
Skudd: 27
Skudd på mål: 7
Hjørnespark: 12
Innlegg: 34

Spillervurderinger

Keylor Navas (6): Har en fantomredning på skuddet til Fabian Ruiz etter en drøy halvtime. Har ellers en rolig dag på jobben, selv om han blir reddet av Carvajal etter to minutter. Kan ikke klandres for scoringen i mot.

Dani Carvajal (3): Har en elendig første omgang der han sliter med ballkontrollen. Har et par ok innlegg og spiller seg litt opp i den andre omgangen. Gjør ellers en skuffende kamp.

Raphael Varane (6): Blir veldig alene i forsvaret til Real Madrid når de jaktet ledermålet. Er sikker med ballen og har ellers lite å gjøre. Kan ikke klandres for målet i mot.

Sergio Ramos (5): Gjør en helt ok kamp. Blir med framover i jakten på scoring og etterlater seg store rom. Gjør en grei kamp, men burde kanskje klart å forhindre målet til Real Betis. Sanabria står helt alene bak Sergio Ramos.

Marcelo (4): Er aktiv offensivt som vanlig, men innleggene sitter ikke i dag. Pådrar seg en skade etter 70 minutter og må derfor forlate banen. Holder på å rote det til når Guerrero plutselig er alene gjennom for Betis. Det forventes mer av Marcelo i en slik kamp.

Casemiro (6): Jobber som en helt på banen. Rydder opp i det meste defensivt og gjør en grei kamp. Er nære scoring i den første omgangen, men headingen ble for dårlig. Godkjent av brasilianeren.

Toni Kroos (6): Jobber i likhet med Casemiro som en helt på banen. Er med både offensivt og defensivt, men presisjonen ble litt for dårlig i de avgjørende øyeblikkene. Må justere litt på skuddfoten. Pasningsfoten er som vanlig bra. Godkjent kamp av tyskeren.

Luka Modric (5): Kommer til en eventyrlig mulighet i den første omgangen, men klarte å blåse ballen over mål fra syv meter. Jobber bra, men svikter i de avgjørende øyeblikkene. Byttet ut til fordel for Mayoral etter 70 minutter.

Isco Alarcon (4): Bidrar som vanlig mye offensivt. Er kreativ og har noen fine involveringer. Har en fin stikker til Bale i forkant av bommen til Ronaldo i den andre omgangen, men blir ellers usynlig. Det forventes mer av en spiller av Isco sitt kaliber. Byttes ut til fordel for Asensio etter 66 minutter.

Gareth Bale (4): Er bedre enn sin makker i dag, men trives ikke helt i spissrollen. Har lite rom å løpe i og blir derfor usynlig. Har en eventyrlig mulighet med hælen i andre omgang, men ble dessverre hindret av Adan og stolpen. 

Cristiano Ronaldo (2): Elendig kamp av Ronaldo. Har flere håpløse skudd og løper lite. Bommer på en rekke gode muligheter. Hadde en god mulighet i starten av kampen som ble hindret av Mandi. Dårlig kamp av portugiseren.

Innbytterne:

Asensio (3): Kommer inn for Isco etter 66 minutter, men får ikke til noe som helst. Har et skudd som går himmelhøyt over mål og bidrar ellers lite offensivt. Dårlig innhopp av Marco Asensio.

Vazquez (4): Kommer inn for en skadet Marcelo etter 70 minutter. Løper som vanlig mye, men sliter også med å produsere de store mulighetene. Mangler x-faktoren, men gjør opp for seg ved å løpe. Greit innhopp.

Mayoral (4): Kommer inn til fordel for Modric etter 71 minutter. Løper og kjemper som en helt, men kommer ikke til mange muligheter. Har en grei heading på overtid som ble reddet enkelt av Adan. Greit innhopp.

Hva synes du om kampen?

Pmn6