Extra large real madrid logo

Offisielt: Marcos Llorente til 2021

Marcos Llorente forlenger kontrakten sin med Real Madrid frem til 2021.

Real Madrid kom seg tilbake på vinnersporet da de slo Alavés 1-2 i Baskerland tidligere i dag. Marcos Llorente ble byttet inn mot laget han var utlånt til i fjor og fikk en fantastisk mottakelse av publikumet på Mendizorrotza. Først var spanjolen med på å sikre de tre poengene for Real Madrid, og for en liten stund siden bekreftet Real Madrid at spanjolen har forlenget kontrakten sin med klubben. Llorentes originale kontrakt varte bare frem til kommende sommer, men har nå blitt forlenget frem til 2021. Real Madrid har nå sluppet en pressemelding vedrørende kontraktforlengelsen til Marcos Llorente.

Real Madrid C.F og Marcos Llorente har blitt enige om å forlenge spilleren sin kontrakt, hvilket vil se at han blir værende i klubben til 30. juni 2021. Llorente vil dukke opp i presserommet på Santiago Bernabéu i morgen, søndag 24. september, klokken 14:00 hvor han vil være tilgjengelig for pressen. 

Marcos Llorente har Real Madrid i blodet sitt og flere av slektningene hans har spilt for Los Blancos. Faren hans, Paco Llorente, var en periode i Los Blancos på 80-tallet, men den mest kjente er dog onkelen hans, Francisco Gento. Spanjolen spilte over 600 kamper for Real Madrid og scoret 181 mål for klubben i løpet av sin lange karriere som Real Madrid-spiller. Nevøen hans, Marcos, kom til Real Madrid-akademiet som 14-åring i 2008. Midtbanespilleren har siden den gang gått gradene i klubben og han var blant annet en av Real Madrid Castillas viktigste spillere under 2015/16-sesongen. 

Det var også i denne sesongen Llorente fikk sin debut for Real Madrid, da han ble byttet inn i 3-0-seieren mot Levante den 17. oktober 2015. Etter en god sesong på tredje nivå i Spania ble han lånt ut til Deportivo Alavés i 2016/17-sesongen, hvor han fikk sitt virkelige gjennombrudd. Spanjolen spilte 38 kamper for de blå-hvite og var en av baskernes viktigste spillere i 2016/17-sesongen. Etter en strålende sesong i Vitoria returnerte Llorente til Real Madrid i forkant av denne sesongen. Det var snakk om det var best for utviklingen hans å gå på nok et utlån, men midtbanespilleren ønsket å bli i klubben og kjempe seg til spilletid. 

Kan Marcos Llorente bli en nøkkelspiller i Real Madrid en gang i fremtiden?

Pmn6