Extra large 8 he19407
SCORET: Javi Sánchez sendte Real Madrid Castilla i føringen på straffe, men de helhvite tapte etterhvert kampen med ni mann.

Castilla-referat: Navalcarnero (B)

Castilla fikk med seg null poeng fra Navalcarnero etter å ha spilt store deler av kampen med ni mann.

Rødt kort: Luca Zidane (58')

Søndag ettermiddag tok Navalcarnero imot Real Madrid Castilla til dyst. Begge lag kom ifra en seier i forrige serierunde og jaktet sin andre strake seier. Navalcarnero lå på en respektabel 7. plass før serierunden, mens gjestene fra Madrid lå på 11. plass. Real Madrid Castilla kom ifra en dramatisk seier mot Talavera de la Reina i forrige serierunde etter to mål i sluttminuttene, mens Navalcarnero kom ifra en 0-1-seier borte mot Ferrol. Real Madrid Castilla jaktet sin andre borteseier for sesongen mot et Navalcarnero-lag som hadde vist bedre form på bortebane så langt denne sesongen enn hva de hadde gjort hjemme på eget kunstgress.

Real Madrid Castilla XI: Zidane - Martín, Sánchez, Jaime, Reguilón - Molina (Mancebo 12') (Seoane 45'), Grau- Gómez, Óscar, Quezada- Campuzano (Belman 58')

Kampen begynte jevnt uten de helt store sjansene i Navalcarnero. Lagene brukte de første minuttene på å ta og føle på hverandre og ingen av lagene produserte de helt store sjansene. Åpningen av kampen ble preget mange lange baller fra begge lag, og at kampen utspilte seg på midtbanen. Santiago Solari og Castilla fikk hodebry da Arturo Molina måtte forlate banen etter drøyt ti minutter med en strekk, og inn kom Mancebo. Etter rundt 20 minutter etablerte hjemmelaget et press, men til tross for noen gode muligheter klarte Castilla og holde unna. Da kampen var rundt 25 minutter gammel kom bortelaget til sin største sjanse i kampen. Dani Gómez passerte Navalcarnero-målvakt, Ismael Gil og avsluttet. Dessverre for de hvitkledde så fikk hjemmelaget klarert ballen på streken, og det var fortsatt målløst.

Castilla fikk etterhvert etablert mer spill på Navalcarneros banehalvdel, men de slet med å spille seg til de store sjansene. Det var en tett og jevn batalje som utspilte seg denne ettermiddagen, og det var flere ganger spillerne gikk i tottene på hverandre ute på kunstgresset. Det toppet seg da Óscar Rodríguez fikk sitt andre gule kort og ble utvist rett før pause etter en tøff duell. Santiago Solari var ikke spesielt fornøyd med dette etter at reprisen viste at begge de gule kortene var noe tvilsomme. Ingen av lagene klarte å score mål i løpet av den første omgangen og stillingen var 0-0 da lagene gikk til pause etter de første 45 minuttene.

Castilla var revansjesugne etter en førsteomgang der de følte de hadde blitt urettferdig behandlet, og gikk i hundre ut fra start i andreomgang. Det betalte seg og andreomgangen var knapt to minutter gammel da Dani Gómez ble revet ned i Navalcarnero-feltet og bortelaget fikk straffe. Dagens kaptein, Javi Sánchez, var iskald fra elleve meter og banket Castilla i føringen. Det skulle dog bare gå rundt ti minutter før dommeren pekte på straffemerket for andre gang. Luca Zidane fikk et tilbakespill som han klarte å miste til vertenes Joaquín. Franskmannen prøvde å få klarert vekk ballen men maktet bare å felle hjemmelagets angriper, og ble dermed vist det røde kortet og Navalcarnero fikk straffe. Nevnte Joaquín var iskald fra elleve meter og sørget for at lagene var like langt.

Real Madrid Castilla begynte naturligvis å fokusere på det defensive og sikre seg det ene poenget de hadde der og da. Santiago Solaris gutter la samtlige mann bak ballen og tok kontringsmuligheten når den bydde seg. Kampen roet seg og det tok lang tid før det ble en ny stor målsjanse på kunstgresset i Navalcarnero. Da det var ti minutter igjen av kampen skulle dog vertene få sin etterlengtede scoring, da Álvaro Barbosa avsluttet. Skuddet gikk via en Real Madrid Castilla-spiller og satte Javier Belman ut av spill, og suste i nettet. Det sto 2-1 på Estadio Municipal Mariano González og nå måtte Castilla jakte mål.

Real Madrid Castilla jaktet scoring, noe som etterlot et stort bakrom på gjestenes banehalvdel. Da det var rundt fem minutter igjen av kampen fikk vertene en stor mulighet alene med Javier Belman i Real Madrid Castilla-målet, men skuddet var svakt og gikk over.  Castilla fikk derimot en stor mulighet noen minutter før slutt. Dani Gómez ble revet ned rundt 20 meter fra mål og Luismi Quezada stilte seg opp. Spanjolen prøvde å bøyde ballen over muren, men dessverre for gjestene så ble frisparket reddet til corner. Real Madrid Castilla klarte aldri å få den etterlengtede scoringen og kampen ebbet ut i et 2-1-tap for ungguttene.

Castillas beste: Jaume Ciscar