Extra large co
OFFISIELT: Raphaël Varane forlenger sin kontrakt med Real Madrid frem til 30.juni 2022.

Offisielt: Raphaël Varane til 2022

Raphaël Varane forlenger kontrakten sin med Real Madrid frem til 2022.

Real Madrid spilte en meget god kamp mot Borussia Dortmund i går, hvor de tok deres første seier på Signal Iduna Park noensinne. Raphaël Varane spilte en meget solid kamp, og var sentral i arbeidet med å begrense baklengsmål. Som de tidligere årene hadde han full kontroll på Aubameyang, og gjorde en god jobb med stoppe angrepet til det tyske storlaget. Den siste tiden har Real Madrid fornyet kontraktene til en rekke spillere, og nestemann i rekken er den franske midtstopperen. 

Franskmannen ankom klubben 1.juli 2011, og har blitt en viktig brikke i forsvaret til Los Blancos. Foregående sesong tok han over plassen til Pepe som en av spillerne i startelleveren, og han har levert varene. Både laget og forsvaret som en enhet spiller bedre når den høyreiste midtstopperen er bak der, spesielt grunnet hans hurtighet, samt evne til å sikre for Ramos når kapteinen forsvinner ut av posisjon. Om Varane går kontraktstiden ut i Real Madrid vil han ha vært i klubben hele elleve år før han har rukket å bli 30 år gammel. Real Madrid har nå sluppet en pressemelding vedrørende kontraktsforlengelsen til Raphaël Varane: 

Real Madrid C.F og RaphaëlVarane har blitt enige om å forlenge kontrakten til spilleren, hvilket binder han til klubben frem til 30.juni 2022. Varane vil dukke opp i presserommet på Santiago Bernabéu i morgen, torsdag 28.september, kl: 14.00, hvor han vil være tilgjengelig for pressen. 

Er du glad for at Varane har forlenget kontrakten sin? 

Pmn6