Extra large co
NY KONTRAKT: Marco Asensio har forlenget kontrakten til Real Madrid frem til 30.juni 2023.

Offisielt: Marco Asensio til 2023

Det spanske stortalentet har forlenget sin kontrakt med Real Madrid frem til 30.juni 2023.

Real Madrid har den siste tiden forlenget kontraktene til en rekke unge spillere, samt noen sentrale brikker i laget. Nestemann i rekken er et av, om ikke fotballverdens største talent for øyeblikket. Marco Asensio ankom den spanske hovedstaden sommeren 2015, da han forlot Mallorca for den nette sum av  3.5 millioner euro. Dette kan med tiden vise seg å bli en av de beste signeringene som noensinne er gjort, ikke bare for Real Madrid, men i fotballverden generelt. 

Asensio har rukket å spille 48 kamper for den spanske stormakten, og har notert seg for 14 mål samt fem målgivende pasninger. I tillegg til å alltid score viktige mål, har unggutten scoret i samtlige debutkamper fordelt på de fire turneringene han har vært på banen i. Det har lenge vært snakk om kontrakten til stortalentet, mest med tanke på utkjøpsklausulen, og den skal nå ha blitt hevet betraktelig i forbindelse med forlengelsen. Real Madrid har nå sluppet en pressemelding vedrørende kontraktsforlengelsen til Marco Asensio: 

Real Madrid C.F og Marco Asensio har blitt enige om å forlenge kontrakten til spilleren, hvilket binder han til klubben frem til 30.juni 2023. Asensio vil dukke opp i presserommet på Santiago Bernabéu i morgen, fredag 29.september, kl: 14.00, hvor han vil være tilgjengelig for pressen. 

Er du glad for at Asensio har forlenget kontrakten? 

Pmn6