Extra large real madrid castilla 29.9.2017
NY KAMP: Etter et skuffende tap mot Navalcarnero forrige helg jakter Castilla tre nye poeng mot Guijuelo når de kommer på besøk.

Før Castilla-kamp: Guijuelo (H)

Real Madrid Castilla jakter sesongens andre hjemmeseier når Guijuelo kommer til Madrid.

Real Madrid Castilla - Guijuelo
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 7
Lørdag 30. september, kl. 21:00
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla gikk på et surt bortetap mot Navalcarnero i forrige runde. Etter å ha spilt med bare ni mann i store deler av kampen var surt at en sen Navalcarnero-scoring sørget for at de helhvite fikk med seg null poeng fra kampen. Denne helgen venter en ny kamp hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano, når Guijuelo kommer til den spanske hovedstaden. Naturligvis er verken Luca Zidane eller Óscar Rodríguez med i troppen til morgendagens oppgjør ettersom de fikk rødt kort i forrige runde. Inn har Juvenil-keeper Darío kommet for Luca Zidane, mens Toni Segura har kommet inn for Óscar Rodríguez. Álvaro Molina måtte forlate banen med en skade forrige runde, og han er derfor ikke med i troppen til morgendagens kamp.

Troppen:

Keepere: Javier Belman og Darío.
Forsvarsspillere: Tejero, Martín, Jaime, Sánchez, León, Reguilón og Quezada.
Midtbanespillere: Ciscar, Franchu, González, Mancebo, Segura, Fidalgo og Molina.
Angrepsspillere: Gómez og Campuzano. 

Morgendagens motstander er Guijuelo. Guijuelo ligger ganske nære grensen til Portugal og laget havnet på 11. plass i Segunda B forrige sesong. Denne sesongen har de grønn-stripete åpnet svakt. Etter de første seks serierundene står Guijuelo bare med en fattig seier, den kom mot UD San Sebastián de los Reyes for to runder siden. Etter de første seks serierundene står Guijuelo bare med fem poeng, og de ligger dermed helt i bunnstriden av Segunda B, gruppe 1. Ettersom Real Madrid Castilla ble plassert i Segunda B, gruppe 1 denne sesongen og ikke i gruppe 2 så møter de flere lag de ikke har møtt så mange ganger. Guijuelo og Real Madrid Castilla har aldri møttes tidligere, og morgendagens oppgjør blir dermed tidenes første møte mellom lagene.

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
               Tejero, Sánchez, León, Quezada
                                    Seoane, Fidalgo
                       Franchu, Mancebo, González
                                           Gómez

Tror du Castilla vinner i morgen?

Pmn6