MÅLLØS: Dani Gómez og resten av Real Madrid Castilla klarte aldri å få hull på byllen mot Guijuelo lørdag kveld.

Real Madrid Castilla 0-0 Guijuelo
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 7
Lørdag 30. september, kl. 21:00

1-0Lørdag kveld var det duket for syvende runde av Segunda B da Real Madrid Castilla tok imot Guijuelo til dyst i Madrid. De helhvite fra hovedstaden kom ifra et surt 2-1-tap mot Navalcarnero i forrige serierunde og jaktet en opptur mot laget fra Guijuelo. Gjestene kom ifra en svak sesongåpning med bare en seier på sesongens første seks kamper. Real Madrid Castilla måtte stille uten både Óscar Rodríguez og Luca Zidane, som begge fikk rødt kort mot Navalcarnero.

Real Madrid Castilla XI: Belman - Tejero, Jaime, Sánchez, Reguilón - Jaume, Seoane - Franchu (Campuzano 69'), Cristo (Segura 60'), Quezada (Mancebo) - Gómez

Førsteomgangen foregikk uten en eneste stor sjanse. Store deler av kampen forespilte seg på midtbanen og ingen av lagene maktet å ta skikkelig tak i kampen. Real Madrid Castilla slet med å skape de store sjansene til tross for at de hadde banespillet. Kampens første store sjanse kom snaut fem minutter før pause, da Álvaro Tejero fosset nedover sin høyreside. Spanjolen la inn til Sergio Reguilón, men headingen til venstrebacken gikk til side for målet. Stort mer skjedde det ikke i en ellers svært sjansefattig og kjedelig førsteomgang, og det var målløst da lagene gikk til pause etter de første 45 minuttene.

Andreomgangen fortsatte i samme spor som den  første. Real Madrid Castilla hadde ballen og skapte det lille som var av sjanser, men det var rett og slett en utrolig sjansefattig og kjedelig fotballkamp som ble utspilt på Estadio Alfredo Di Stéfano denne kvelden. Santiago Solari gjorde noen offensive bytter i håp om at dette skulle gi uttelling, men det sa som regel stopp når Castilla kom til Guijuelos 16-meter. Mot slutten av kampen ble det litt mer strekk i lagene og Castilla kom til sin største sjanse med Víctor Campuzano. Spanjolen prøvde å skru ballen i krysset med venstrefoten og lyktes nesten, men en meget god redning hindret spissen. Flere sjanser ble det ikke og det endte 0-0 i Madrid i en svært sjansefattig kamp.

Castillas beste: Cristo González