Extra large 15074945953797
FRAMGANG: Vinicius Jr har tatt store steg i riktig retning de siste månedene i Flamengo.

Bedre for hver dag som går

Vinicius har tatt store steg i Flamengo den siste tiden.

Raskere, sterkere, høyere. Vinicius Jr. har tatt store steg i riktig retning i Flamengo den siste tiden. Unggutten som ankommer Real Madrid neste sommer for 40 millioner euro, har imponert under klubbens seneste tester. Vinicius skulle måle krefter med blant annet den tidligere stjernespilleren Diego Ribas og den tidligere Bayern München-spilleren: Paolo Guerrero. I følge klubben skal Vinicius ha gjort det meget bra på disse testene, og er i sin beste form så langt i klubben. Han leverte over alle forventninger.

Real Madrid sin sjefsspeider, Juni Calafat, har reist til Brasil hyppig for å se det brasilianske stjerneskuddet. Calafat skal sørge for at alt er under kontroll før Vinicius Jr. ankommer den spanske hovedstaden. Juni Calafat var blant annet hovedansvarlig for kjøpene av Lucas Silva og Martin Ødegaard. Calafat kjenner det sør-amerikanske markedet bedre enn noen andre ,og er derfor en viktig brikke i Real Madrid sin nye overgangspolitikk.

Vinicius ankommer ikke verdens beste fotballklubb før neste sommer, men klubben er meget fornøyd med at unggutten ikke skal til India for å spille u-17 VM til sommeren. Vinicius kommer derfor til å bli med under oppkjøringen i forkant av neste sesong. Real Madrid skal sende sine speidere til mesterskapet i jakten på flere nye stjerneskudd.

Gleder du deg til å se Vinicius Jr. i Real Madrid?

Real 960x200 pause