Extra large santiago solari 11.10.2016
PRESSET: Etter flere svake resultater er Santiago Solari presset før møtet med bunnlaget Gimnástica Segoviana lørdag kveld.

Før Castilla-kamp: Gimnástica Segoviana (H)

Real Madrid Castilla trenger tre poeng mot Gimnástica Segoviana etter flere svake resultater.

Real Madrid Castilla - Guijuelo
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 9
Lørdag 14. oktober, kl. 21:00
Realmadrid TV

Real Madrid er inne i en svak periode og står uten seier i Segunda B på snart en måned. 16. september er forrige gang Santiago Solaris menn sikret seg alle tre poengene i en seriekamp, og siden den gang har det bare blitt ett fattig poeng på de påfølgende tre seriekampene. Santiago Solari er en presset mann etter at resultatene har uteblitt og prestasjonene har vært skuffende, og både han og Real Madrid Castilla er avhengige av tre poeng når ungguttene møter Gimnástica Segoviana i morgen kveld. I morgen venter som sagt et oppgjør mot Gimnástica Segoviana, som ligger helt i bunnstriden av Segunda B, gruppe 1 med bare fem poeng. 

Gimnástica Segoviana har, som sagt, bare fem poeng å vise til etter sesongens åtte første runder. Fire av disse har kommet i de to siste rundene, etter at de først slo San Sebastián de los Reyes før de så delte poengene med Ferrol i forrige serierunde. Gimnástica Segoviana rykket opp fra Tercera División i forkant av denne sesongen, og det er første gang siden 2011/12-sesongen de spiller i Segunda Divisíon i Spania. Gimnástica Segoviana ligger bare rundt ni mil nord-vest for Madrid og i morgen møtes lagene på Estadio Alfredo Di Stéfano til dyst, hvor begge lag er avhengige av tre poeng.

Gimnástica Segoviana og Real Madrid Castilla har bare møttes to ganger tidligere, det var i 1999/00-sesongen. Den gang vant Real Madrid Castilla 4-1 hjemme i Madrid, mens de tapte bortekampen 1-0 senere i sesongen. Real Madrid Castilla-forsvaret kommer til å få oppgave med å demme opp for Gimnástica Segovianas toppscorer, Daniel Calleja i morgen. 30-åringen har allerede scoret fire mål for morgendagens bortelag på syv opptredener og dersom de helhvite skal ha et håp om tre poeng i morgen så vil de være avhengige av å holde den målfarlige midtbanespilleren i sjakk. 

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
                   Tejero, Sánchez, León, Quezada
                                     Seoane, Fidalgo
                        González, Óscar, Mancebo
                                              Gómez

Tar Castilla en etterlengtet seier i morgen?

Pmn6