Extra large  2rm4368 0
UAVGJORT: Real Madrid Castilla og Gimnástica Segoviana delte poengene på Estadio Alfredo Di Stéfano.

Castilla-referat: Gimnástica Segoviana (H)

Real Madrid sin unggutter var klart best, men klarte ikke å ta tre poeng på hjemmebane.

Real Madrid Castilla 0-0 Gimnástica Segoviana
Estadio Alfredo Di Stéfano
Segunda B - gruppe 1, jornada 9
Lørdag 14.oktober

Real Madrid Castilla har hatt en sesongstart under par hvor resultatene har uteblitt, hvilket har ført til en begrenset poengfangst. Treneren har rotert på laget, og har fått en del kritikk for at han ikke har satt laget sammen av spillere som kjenner til hverandre fra de yngre lagene. I tillegg til å måtte spille inn et nytt lag så har Castilla vært uheldige i flere av kampene, og har slitt med å tette igjen bakover. Lørdag ventet laget som lå på nest sisteplass i ligaen, og Solari sine spille øynet et håp om tre poeng.

Real Madrid Castilla: Belman - Tejero, Manu Hernando, Javi Sánchez, Reguilón (Fidalgo, 77’) - Franchu (Mancebo 61'), Seoane, Óscar, Quezada - Campuzano, Cristo (Dani Gómez, 67’)

Det var vertene som åpnet kampen best, og Quezada var mannen som kom til den første sjansen. Kantspilleren snappet opp ballen på midtsirkelen, og stormet mot mål, før han avsluttet fra 17 meter, men avslutningen gikk til side for mål. Kort tid senere tok Javi Sánchez med seg ballen forbi mange ledd, før han spilte en stikker til Campuzano. Angriperen kom helt alene med keeper, men klarte ikke å overliste Pablo. Der burde det stått 1-0 til Castilla.

Real Madrid sine unggutter dominerte den første omgangen, og flere spillere ladet skuddfoten fra langt hold ved flere anledninger, dog uten hell. Et stykke ut i den første omgangen fikk Castilla frispark fra om lag 20 meter, og Óscar sendte ballen med retning mot mål, men unggutten var uheldig og satte ballen i stolpen. Gjestene fikk sin første sjanse på et frispark kort tid senere, men ballen trillet inn til Belman. Cristo avsluttet omgangen med et skudd fra 16 meter som gikk like over tverrliggeren, og det stod dermed 0-0.

Etter sidebyttet ble det en jevnspilt affære, hvor verken vertene eller gjestene kom til noen sjanser. En drøy time ut i kampen gikk gjestene en stor sjanse da Leira ble spilt alene med Belman, men sisteskansen til Real Madrid Castilla vartet opp med en god redning og hindret scoring.  Ti minutter før slutt senere kom Castilla fremover, og ballen ble lagt tvers gjennom feltet av Tejero til back-makker Fidalgo, men avslutningen gikk rett på Pablo. Dermed ble det ingen scoringer i kampen, og lagene delte poengene.

Tror du Castilla kan snu den dårlige trenden?