Extra large keylor navas 18.10.2017
SKADET: Keylor Navas har slått opp igjen lyskeskaden han pådro seg på landslagssamling.

Skadeoppdatering: Keylor Navas

Keylor Navas har slått opp igjen skaden han pådro seg på langslagoppdrag med Costa Rica

Keylor Navas returnerte fra landslagssamling med Costa Rica tidligere enn planlagt grunnet en lyskeskade. Burvokteren måtte stå over oppgjøret mot Getafe, men var tilbake mellom stengene og gjorde en god kamp da Real Madrid og Tottenham spilte 1-1 på tirsdag i Madrid. Nå har derimot Real Madrids nummer en slått opp igjen skaden, og han må dermed belage seg på nok en periode på sidelinjen. Forrige gang Real Madrid slapp en pressemelding vedrørende skaden til Navas skrev de at det gjaldt seg om en hevelse i lysken. 

Denne gang spesifiserer de ikke hvilken type skade målvakten har pådratt seg. Navas spekuleres i å være ute i snaut to uker, og han vil isåfall gå glipp av seriekampene mot Eibar og Griona, samt den første Copa del Rey-kampen mot Fuenlabrada. Målet blir dermed å returnere til Champions League-kampen mot Tottenham på Wembley 2. november. Real Madrid har nå sluppet en offisiell pressemelding vedrørende Keylor Navas' skade. 

Etter tester utført på Keylor Navas på Sanitas La Moraleja universitetssykehus, har han blitt diagnotisert med en skade i hans høyre lyske-muskel. Hans progresjon vil kontinuerlig følges.

Ánimo Keylor!

Pmn6