Extra large  1am6875
SEIER: Marco Asensio og Isco noterte seg begge for målpoeng mot Eibar søndag kveld.

Real Madrid 3-0 Eibar

Det var enveiskjøring da Real Madrid tok alle poengene på Santiago Bernabéu søndag kveld.

Real Madrid 3-0 Eibar
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 9
Søndag 22.oktober, kl: 20.45

1-0 Paulo Oliveira (17') - [Selvmål]
2-0 Marco Asensio (27') - Assist: Isco Alarcón
3-0 Marcelo Vieira (82') - Assist: Karim Benzema

Søndag kveld var det igjen duket for LaLiga Santander, og denne gang var det Eibar som gjestet Santiago Bernabéu. Gjestene gikk inn i oppgjøret uten seier på de siste fire kampene, mens Los Blancos på sin side hadde vunnet de tre siste i ligaen. Vertene hadde spilt en rekke dårlig kamper på Santiago Bernabéu i LaLiga denne sesongen, og var derfor på jakt etter en positiv opplevelse mot laget på 17.plass i ligaen. 

Real Madrid: Casilla - Nacho, Varane, Ramos, Theo - Modric, Casemiro, Ceballos (Marcelo 70') - Isco (Lucas 70') - Asensio (Benzema 63'), Ronaldo

Eibar: Dmitrovic - Oliveira, Lomban, Arbilla, - Angel, Capa (Pena 72'), Rivera, Escalante (Enrich 79') - Inui, Charles (Kike 63'), Jordán

Oliveira setter den i eget nett

Det var vertene fra hovedstaden som åpnet kampen best, og skapte en stor sjanse et minutt ut i omgangen. Nacho vant en duell på hodet, og Asensio snappet opp den løse ballen, før han sendte den tversover til Isco. Magikeren smelte til på direkten, men avslutningen gikk rett i klypene på Dmitrovic. Fire minutter senere kom gjestene på deres første visitt, da Jordán ladet foten fra drøyt 20 meter, men Casilla hadde full kontroll og holdt ballen fast. 

Et drøyt kvarter ut i kampen sendte Asensio en kort corner til Isco, og fikk den tilbake hurtig. Unggutten svingte så ballen inn i feltet mot Ramos som presset Oliveira hardt i en duell, og portugiseren var uheldig da han stanget ballen i eget nett. Drøyt fem minutter senere fikk gjestene frispark på siden, og en frekk variant ble tatt i bruk hvor Jordán siktet på den første stolpen. Ballen gikk forbi en rekke spillere, og hele veien inn til Casilla som fikk en fot på ballen og hindret scoring. 

Asensio dobler ledelsen

Noen minutter senere ladet Asensio foten fra langt hold, men Dmitrovic hadde full kontroll og holdt ballen. Like før halvtimen var spilt skulle vi omsider få en ny scoring. Modric sendte Isco på løp langs siden, og magikeren la en kort ball inn i feltet til Asensio, som smelte til på volley, hvor ballen gikk mellom beina på en motstander og forbi Dmitrovic. Tre minutter senere forsøkte Modric å spille Cristiano i bakrom, men dommeren vinket av for offside. Et minutt etter halvtimen var rundet så første Casemiro med seg ballen fremover, før han smelte til fra langt hold, og forsøkte gikk like utenfor det lengste krysset. 

Kort tid senere var Real Madrid frempå igjen, og nok en gang sendt Isco ballen inn mot Asensio i feltet. Ballen ble litt lang, og unggutten stusset ballen tilbake mot Cristiano, men en forsvarer kom i veien. Isco og Asensio kombinerte flott bare sekunder senere, men pasningen fra Isco traff Asensio og rullet inn til keeper. Snaut ti minutter før hvilen ladet Angel foten fra langt hold, men også han bommet på målet. Tre minutter før hvilen kom Theo stormende opp langs siden og la inn i boksen, men Dmitrovic snappet innlegget. Flere sjanser ble det ikke i omgangen, og lagene gikk til hvilen på 2-0. 

Store sjanser for vertene

Akkurat som i den første omgangen så var det vertene som åpnet best, og skapte den første sjansen. Fire minutter ut i omgangen hælsparket Asensio med seg ballen, før han sendte Isco på løp. Magikeren kom alene med målvakten, men klarte ikke å sette ballen mellom beina på Dmitrovic, som fikk dyttet ballen til hjørnespark. Ti minutter senere var Theo frempå igjen, og backen sendte ballen inn i feltet mellom flere hvitkledde spillere, men ingen klarte å få en fot på ballen. Få sekunder senere spilte Modric fri Asensio i boksen med en vakker utside-pasning, men vinkelen ble for skrå, og forsøket ble blokkert ut til hjørnespark. 

Fem minutter etter timen var rundet dro Modric en vakker tunnel på en motstander før han ladet foten fra 20 meter, men avslutningen gikk til side for mål. Kun et minutt senere var sammen mann frempå igjen, og spilte Cristiano alene med keeper, men portugiseren fikk et dårlig touch og skjøt rett på Dmitrovic. Returen gikk ut i feltet, og Benzema fanget den opp, men forsøket gikk himmelhøyt over. Drøyt fem minutter senere kombinerte de to angriperne igjen, da Ronaldo hælet ballen til Benzema, men avslutningen til den franske spissen ble blokkert. 

Marcelo setter spikeren i kista

Tolv minutter før full tid var Benzema sterk i en hodeduell, og headet ballen til Marcelo som stormet inn i feltet. Brassen fikk ikke rom til å skyte, og måtte til slutt legge ballen til gjennom feltet til Cristiano, men portugiseren fikk igjen et dårlig touch og sendte ballen i nettveggen. Tre minutter senere var vertene igjen på vei fremover, hvor Theo kombinerte flott med Marcelo, før sistnevnte hælet ballen til Benzema. Franskmannen spilte tilbake til Marcelo, som lot ballen trille mellom beina, før han vendte rundt og smelte kula i det lengste hjørnet. Dermed stod det 3-0 på Santiago Bernabéu. 

Fire minutter før full tid var Benzema på vei fremover, og franskmannen la inn i feltet, hvor ballen traff en motstander i hodet og trillet inn mot keeper. Casemiro jaktet ballen, men nådde ikke frem før Dmitrovic fikk henda på ballen. To minutter senere spilte Lucas opp Ronaldo i feltet, og portugiseren ladet foten fra skrått hold, dog rett på keeper. I kampens siste ordinære spilleminutt ble Enrich spilt fri  i feltet, og Casilla reddet avslutningen selv om det ble vinket for offside. Et minutt på overtid ladet Inui skuddfoten, men Casilla hadde full kontroll og dyttet ballen utenfor. Flere sjanser ble det ikke, og det endte derfor 3-0 på Santiago Bernabéu. 

Statistikk

Ballbesittelse: 51%
Antall skudd: 14
Skudd på mål: 7
Innlegg: 11
Hjørnespark: 5
Offside: 4

Spillervurderinger

Kiko Casilla (7): Står en solid kamp, og holder nullen for første gang denne sesongen. Har noen solide redninger, og er på riktig plass til riktig tid gjennom hele kampen. God til å sette igang, og har stort sett en rolig dag på jobben. 

Nacho Fernández (6): Løper som vanlig utrolig mye opp og ned langs siden. Har full kontroll defensivt, men mangler det siste lille i angrep, hvilket gjør at han ikke tilfører det store. Som vanlig veldig solid. 

Raphaël Varane (8): Har full kontroll defensivt, både med og uten ball. Løper opp alle som utfordrer han, har kontroll i luftrommet, og er trygg med ballen i beina. En god kamp fra franskmannen, som omtrent ikke gjør en eneste feil. 

Sergio Ramos (7): Som vanlig litt het på grøten, og blir med fremover ved flere tilfeller. Får nesten ballen alene med keeper, men det mangler noen cm. Fremprovoserer det første målet i duellen med Oliveira, og gjør alt i alt en solid kamp. 

Theo Hernández (6): Har en voldsom maskin, og stormet opp langs siden gjennom hele kampen. Bommer litt på innleggene, men er flink til å kombinere med lagkameratene. Meget solid defensivt. 

Luka Modric (7): Har flere meget gode bidrag fremover, med flotte pasninger, tunneler og skudd. Gjør en god prestasjon, men går perioder i kampen hvor han er veldig usynlig. 

Carlos Casemiro (8): Trykker til i duellene, takler på alle baller, og slår flere meget solide pasninger. Gjør den jobben han skal som defensiv midtbane, hvor han trykker til og hindrer motstanderne. God kamp av brassen. 

Dani Ceballos (7): Får muligheten fra start igjen, og leverer en solid prestasjon. Jobber på alle baller, og gjør flere gode gjenvinninger. Får det ikke helt til offensivt, men løper som en helt og nedlegger en god prestasjon. 

Isco Alarcón (8 BB): Ser ut som at han storkoser seg der ute. Trikser med motstanderne, gjør flotte driblinger, og er utrolig sentral i oppbyggingen av spillet. Burde scoret da han kom alene med keeper, men gjør en eller meget god kamp. Tar med seg en målgivende pasning, og 70 minutter med solid innsats. 

Marco Asensio (7): Har gått en lengre periode med labre prestasjoner, men får satt ballen i mål igjen i kveld. Kombinerer flott med Isco gjennom hele kampen, og leverer en meget solid prestasjon. 

Cristiano Ronaldo (4): Fortsetter sin dårlige trend i LaLiga, hvor prestasjonen er svak, og målene uteblir. Virker ikke å være på topp, og bommer på de sjansene han får. Må opp flere hakk. 

Innbytterne:

Karim Benzema (7): Gjør et solid innhopp, hvor han kombinerer flott med spillerne rundt seg. Tar med seg en målgivende pasning på det siste målet. 

Lucas Vázquez (4): Som vanlig får man ikke noe spektakulært av Lucas. Mye løp, og lite kreativitet. Leverer under par nok en gang. 

Marcelo Vieira (8): Kommer inn som et friskt pust, og scorer et flott mål. Er veldig aktiv fremover, kombinerer flott med lagkameratene, og ser ut til å kose seg på gressmatta. 

Hvem syns du var banens beste? 

Pmn6