Extra large real madrid castilla 29.9.2017
MINI DERBI: Det er duket for mini Derbi når Real Madrid Castilla og Atlético Madrid B møtes på Estadio Alfredo Di Stéfano lørdag.

Før Castilla-kamp: Atlético Madrid B (H)

Real Madrid Castilla - Atlético Madrid B
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 11
Lørdag 28. oktober, kl. 20:30
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla gikk på nok et tap mot Unión Adarve forrige helg, og den svake formen fortsetter for ungguttene. Santiago Solari er en presset mann, og mange stiller seg spørsmålet om hvor lenge argentineren får lov å lede Castilla med disse resultatene. I morgen får de helhvite en sjanse til å revansjere seg, når det er duket for mini Derbi på Estadio Alfredo Di Stéfano. Castilla får besøk av Atlético Madrid B, og er virkelig avhengige av tre poeng for å komme seg unna nedrykksstriden. Santiago Solari har tatt med seg nesten alle de samme som tapte mot Unión Adarve, men det er gledelig å se at kaptein José León er tilbake i troppen til møtet med byrivalen. I tillegg er Óscar Rodríguez utestengt etter at han ble utvist forrige helg.

Troppen:

Keepere: Javier Belman og Darío.
Forsvarsspillere: Tejero, Martín, León, Sánchez, Hernando, Reguilón og Quezada.
Midtbanespillere: Ciscar, Franchu, González, Seoane, Mancebo, Martín og Fidalgo.
Angrepsspillere: Gómez og Campuzano. 

Atlético Madrid B åpnet sesongen svært sterkt og var ubeseiret frem til den syvende serierunden, da tapte de 1-0 mot Toledo. Siden den gang har dermed formkurven pekt nedover og Los Rojiblanos står uten seier siden slutten av september, og det er dermed to lag i dårlig form som skal møtes på Estadio Alfredo Di Stéfano lørdag kveld. Real Madrid Castilla-forsvaret kommer til å måtte demme opp for Atlético Madrid Bs toppscorer, Alberto Ródenas, som har scoret tre mål på ni opptredener denne sesongen. Ellers er også den svært lovende uruguayaneren, Nicolás Schiappacasse, en Los Blancos må holde i sjakk dersom de skal sikre seg tre poeng.

De siste sesongene har ikke Real Madrid Castilla og Atlético Madrid B vært i samme gruppe i Segunda B. Lagene har ikke møttes siden 2014/15-sesongen, den gang vant Castilla oppgjøret på hjemmebane, men de tapte borteoppgjøret. Totalt har lagene møtt hverandre 22 ganger opp igjennom historien, og det er Los Rojiblancos som har hatt et lite overtak. Real Madrid Castilla har vunnet seks av oppgjørene, mens Atlético Madrid B har vunnet ni ganger. Syv ganger har det endt med poengdeling, men det har heller ikke skjedd i en offisiell kamp siden 2010. Lagene møttes for første gang i 1997, men Real Madrid Castilla måtte vente helt til 2004 for å få sin første seier over byrivalen. 

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
                     Tejero, Sánchez, León, Quezada
                                     Seoane, Fidalgo
                      Franchu, Mancebo, González
                                           Gómez

Tror du Castilla vinner morgendagens mini Derbi?

Pmn6