1-0: Javi Sánchez setter inn 1-0-scoringen for Castilla, men det holdt ikke inn for ungguttene mot byrivalen.

Real Madrid Castilla 1-1 Atlético Madrid B
Segunda B - gruppe 1, jornada 11
Lørdag 28. oktober, kl. 20:30

1-0 Javi Sánchez (52') - [Straffespark]
1-1 Christian Perales (68') - Assist: Manny

Lørdag kveld var det duket for et skikkelig storoppgjør i Segunda B, gruppe 1. Real Madrid Castilla møtte Atlético Madrid B hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano, og begge lag var avhengige av tre poeng etter en meget svak periode. Ingen av lagene hadde vunnet i løpet av oktober, og det var to lag i dårlig form som møttes i Madrid denne høstkvelden. Real Madrid Castilla hadde ikke sluppet inn mål på eget gress siden starten av september og det var dermed duket for en thriller av et oppgjør på Estadio Alfredo Di Stéfano.

Real Madrid Castilla XI: Belman - Tejero (Martín 74'), Hernando, Sánchez, Reguilón - Seoane (Fidalgo 84'), Ciscar - Franchu, Cristo (Campuzano 81'), Quezada - Gómez

Det var Real Madrid Castilla som kom best i gang og vertene satt i gang et voldsomt press fra starten for å jakte en tidlig scoring. Castilla var det førende laget i starten av kampen, men kom seg ikke til noen gode sjanser og Atlético forsvarte seg godt. Lagene utjevnet hverandre og begge slet med å spille seg til gode sjanser. De gangene Castilla nærmet seg en god mulighet ble endte det som regel i en stresset avslutning. Kampen var intens og det ble tidlig delt ut gult kort til begge lag. Álvaro Tejero var den første Castilla-spilleren som ble skrevet ned i dommerens bok, før Jaume Ciscars navn ble notert ned ti minutter før pause.

Det hadde vært en svært jevnspilt og sjansefattig kamp, og den første store sjansen kom til Atlético Madrid B bare noen minutter før pause. Et godt skudd ble reddet av Javier Belman, men spanjolen ga en retur og en Atlético Madrid B-spiller sto alene på fem meter. Heldigvis for Castilla fikk Atlético Madrid B-spilleren en dårlig touch, og ballen gikk rett på Castillas 19 år gamle burvokter. Mot slutten av omgangen ble det flere sjanser, først fikk Atlético Madrid B en gedigen mulighet, men deres toppscorer, Alberto Ródenas, bommet på ballen alene med Javier Belman. På den påfølgende kontringen fikk Dani Gómez en god mulighet, men avslutningen hans ble blokkert. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0 etter en ellers jevn og sjansefattig omgang.

Real Madrid Castilla startet den andre omgangen på samme måte som den første. De helhvite tok tak i kampen og jaktet en tidlig scoring. Andreomgang var bare drøyt fem minutter gammel da Dani Gómez mottok ballen midt på Atlético Madrid Bs banehalvdel, og spanjolen satte fart. Spissen fosset inn i 16-meteren til gjestene og ble felt, og Castilla fikk straffe. Fra elleve meter var Javi Sánchez sikker som banken da han smalt ballen i mål, og hjemmelaget var i føringen mot erkerivalen. Noen minutter før det var spilt en time på Estadio Alfredo Di Stéfano kom Cristo González seg til en gedigen mulighet da han kom alene med keeper, men Miguel San Román i Atlético Madrid B-målet reddet mesterlig.

Som i første omgang så roet kampen seg betraktelig etter at Castilla hadde gjort unna presset sitt i starten av omgangen. Atlético Madrid B jaktet scoring, men vertene så komfortable og solide ut. Dog så skulle gjestene få sin etterlengtede utlikning da det var igjen rundt 20 minutter av kampen. Et godt innlegg fra Manny fant Christian Perales inne i Castilla sin 16-meter, og 28-åringen satte inn utlikningen bak Javier Belman. Real Madrid Castilla slet først med å etablere et trykk etter Atlético-scoringen, og vertene hadde flere farlige angrep, men slet med å komme seg til de virkelige store sjansene.

Mot slutten av kampen satte Castilla inn en virkelig sluttspurt. Víctor Campuzano ble byttet innpå, og de hvite spilte seg til flere gode muligheter. Luismi Quezada hadde to gode skuddmuligheter, Cristo holdt på å sende Castilla i føringen på egenhånd, og Dani Gómez var svært nære scoring ved flere anledninger. Atlético Madrid B var farlige på kontringer, og de kunne fort ha kontret inn en scoring, men bortelaget kom seg ikke forbi Javier Belman. Víctor Campuzano kom seg til en god mulighet rett før slutt, men spanjolen mistet ballen. Dermed endte det 1-1 på Estadio Alfredo Di Stéfano denne kvelden og lagene delte poengene.

Castillas beste: Javi Sánchez