Extra large  he28170
OVERKJØRT: Tottenham hadde full kontroll og tok en komfortabel seier på Wembley.

Tottenham 3-1 Real Madrid

Tottenham overkjørte Real Madrid fullstendig i Champions League på Wembley.

Tottenham 3-1 Real Madrid
Wembley Stadium, London
Champions League, gruppespill
Onsdag 1.november, kl: 20.45

1-0 Dele Alli (26') - Assist: Keiran Trippier
2-0 Dele Alli (55') - Assist: Eric Dier
3-0 Christian Eriksen (64') - Assist: Harry Kane
3-1 Cristiano Ronaldo (80') - Assist: Borja Mayoral

Onsdag var det igjen duket for Champions League da Real Madrid gjestet mektige Wembley for å spille den andre kampen mot Tottenham i gruppespillet. Etter helgens tap mot Girona hadde Los Blancos behov for å vise seg fra en bedre side, i den meget viktige kampen om gruppeseieren. Tottenham viste dog gode takter mot Real Madrid på Santiago Bernabéu, og det var derfor duket for et spennende oppgjør onsdag kveld. 

Real Madrid: Casilla - Achraf, Nacho, Ramos, Marcelo - Modric (Theo 80'), Casemiro, Kroos - Isco (Asensio 73') - Benzema (Mayoral 73'), Ronaldo

Tottenham: Lloris - Alderweireld (Sissoko 24'), Davinson, Vertonghen - Trippier, Winks (Dembélé 66'), Dier, Davis - Alli, Eriksen - Kane (Llorente 79')

Alli åpner målkontoen

Det var gjestene fra Madrid som fikk kampens første avslutning på mål da Isco førte med seg ballen, og klemte til fra rundt 20 meter, dog var det nesten rett på Lloris. Drøyt ti minutter ut i kampen kom vertene på deres første visitt, hvor Kane snappet opp en ball og kom seg enkelt forbi Ramos, men lobben gikk rett i klypene på Casilla. Kun to minutter senere fikk Trippier ballen på kanten av 16-meteren, og smelte innlegget inn i boksen, omsider en halvmeter for kort. Tjue minutter ut i kampen var det nok en hvitkledd spiller som forsøkte en chipp, men forsøket fra Winks gikk rett i henda på Casilla. 

Halvveis ut i omgangen ble Cristiano spilt i bakrom, men en meget god takling fra Vertonghen hindret en sjanse. Fire minutter før halvtimen så skulle omsider vertene gå opp i ledelsen. Winks slo en fantastisk ball til Trippier, som igjen sendte ballen inn i boksen, hvor Alli kranglet ballen i mål. Casilla gjorde ingen god involvering, men kan ikke klandres for målet, dog skulle det vært avblåst for offside. Et par minutter senere kombinerte Isco og Casemiro, hvor sistnevnte tok et par finter og sendte ballen mot lengste hjørne, men Lloris reddet. To minutter senere var det Ronaldo som var frempå med et par finter, og et rapt skudd, men Lloris reddet igjen. 

Flere halvsjanser

Portugiseren var frempå kun et minutt senere, hvor Achraf fant han i feltet, men igjen reddet Lloris forsøket til Ronaldo. Snaut ti minutter før hvilen fikk Kane en ny mulighet da han klemte til på volley, men Casilla hadde full kontroll på avslutningen. Fem minutter før hvilen kom gjestene nære da Kroos fant Ronaldo i feltet, men stussen traff en motspiller og gikk ut til hjørnespark. Få sekunder senere var vertene frempå, hvor Trippier dro seg lett forbi Marcelo før han fant Kane i feltet. Angriperen klemte til, men Ramos var på rett plass til rett tid og stoppet forsøket. 

Tre minutter før hvilen kombinerte Cristiano og Benzema vakkert, hvor den franske angriperen fikk ballen i feltet, men innlegget ble for høyt, og Ronaldo fikk ikke full kraft i forsøket. Få sekunder senere ble Achraf spilt på løp, og unggutten fant Benzema på 20 meter. Franskmannen ladet foten, men klarte ikke å plassere skuddet et annet sted enn rett på sin landsmann. På overtid av første omgang ropte Alli på straffe etter at Casemiro feltet han i feltet, men brasilianeren var på ballen, og dommeren vinket spillet videre. Dermed gikk lagene til pause på 1-0. 

Vertene dreper kampen

Allerede et minutt i den andre omgangen kom vertene fremover, da Kane enkelt tok seg forbi Ramos, og sendte ballen inn i feltet. Modric var med på notene, og fikk ballen vekk fra farlig sone. Fem minutter senere sendte Isco en fantastisk pasning til Marcelo på løp, og backen sendte ballen inn mot Ronaldo, men forsøket ble brutt. Ti minutter ut i omgangen var Alli på farten igjen, hvor han tok seg forbi Casemiro, og sendte brassen på rumpa med en skudd-finte like etter. Med Casemiro ute av veien ladet Alli foten, og avslutningen gikk via Ramos, hvilket satte Casilla fullstendig ut av spill og i mål.

En time ut i kampen forsøkte Kroos seg fra langt hold med en volley, ballen hadde god retning, men ble blokkert ut til hjørnespark. Det ble klabb og babb i feltet på den påfølgende corneren, hvor Ronaldo først kom nære å treffe ballen, før han kort tid senere blokkerte skuddforsøket til Ramos. Et par minutter senere ble Cristiano spilt opp i feltet igjen, dog ble forsøket blokkert nok en gang. Etter et par gode sjanser fra gjestene, så skulle vertene øke ledelsen nok en gang. Kane ble spilt på løp, og angriperen sendte så en meget god pasning til Eriksen som enkelt satte ballen i mål alene med Casilla. Dermed ledet vertene med tre mål på Wembley. 

Ronaldo var på farten kort tid etter scoringen, hvor han dro seg innover i banen og avsluttet med den venstre foten, men Lloris holdt ballen i fast grep. Et snaut kvarter før slutt kom Trippier fremover nok en gang, og backen fant Alli i feltet, men headingen sklei av hodet til tomålsscoreren. Ti minutter før slutt skulle omsider Real Madrid få et trøstemål. Achraf sendte ballen inn i feltet, før den ble headet rett ut til Marcelo. Brasilianeren sendte den inn igjen, og ballen datt ned rett foran Ronaldo, som smelte avslutningen via Dier og i mål. Spillerne forsøkte seg på en sluttspurt, men et par dårlig skuddforsøk ebbet ut i intet. Dermed ente det 3-1 på Wembley. 

Statistikk

Ballbesittelse: 57%
Antall skudd: 13
Skudd på mål: 10
Innlegg: 29
Hjørnespark: 11
Offside: 3

Spillervurderinger

Kiko Casilla (3): Er litt svak på det første målet, hvor han kaster seg langs mållinjen, fremfor å bryte innlegget. Blir totalt utspilt på den andre scoringen, og kan ikke klandres for den tredje.

Achraf Hakimi (1): Har absolutt ingenting å bidra med fremover, mister ballen og slår flere dårlige innlegg. Noe mer solid defensivt, men har absolutt ingenting å stille opp med i denne kampen. 

Nacho Fernández (2): Er god i løpsdueller, og bak der for å sikre Ramos gjennom hele kampen. Slurver dog med noen pasninger, og i noen dueller. Ser ut til å trives dårlig ved siden av Ramos. 

Sergio Ramos (2): Er helt ute å kjøre gjennom hele kampen. Ligger enten for langt bak offside-linjen, eller ruser ut mot angrepsspillerne. Har en god blokkering, og er uheldig på det andre målet. 

Marcelo Vieira (1): Som Achraf har han ingenting å bidra med fremover, og virker ikke sulten nok. Har i tillegg problemer med Trippier, hvor han taper duellen gang på gang, eller ikke er til stede for å stoppe han. 

Luka Modric (2): Har enkelte gode returløp, men har til gjengjeld noen meget svake pasningsfeil. Virker uinteressert, og viser frem dårlig kroppsspråk ved flere anledninger. Har lite å bidra med både fremover og bakover. 

Carlos Casemiro (2): Trykker hardt til i noen dueller, og vinner noen baller, men klarer ikke å stoppe Tottenham fra å skape sjansene som ender i mål. Blir sendt på rumpa av Alli i forkant av mål nummer to. 

Toni Kroos (1): Er fullstendig fraværende hele kampen. Bommer på pasningene han vanligvis har null problemer med. Løper lite, og feil, og gjør absolutt ingenting bra gjennom hele kampen. 

Isco Alarcón (3): Løper som helt, både offensivt og defensivt, forsøker å kombinere med lagkameratene og på enkelte driblinger, men klarer ikke å skape de store truslene. 

Karim Benzema (1): Forsøker å kombinere med Ronaldo ved et par anledninger, men klarer ikke å true forsvaret til Tottenham. Tar avslutninger for tidlig, og misser i den siste pasningen. 

Cristiano Ronaldo (3): Er spilleren som kommer til de få sjansene som skapes. Har et godt skudd etter et par fine driblinger, og scorer et mål, men stort mer gjør han ikke. Forventes mer av Cristiano, som virkelig ikke har fått det til å stemme så langt denne sesongen. 

Innbytterne: 

Marco Asensio (2): Klarer ikke å bidra med noe som helst når han kommer inn. Kommer dog inn for sent, og får ikke preget kampen. 

Borja Mayoral (3): Jobber hardt, og er veldig "på" de gangene ballen kommer hans vei. Tar med seg en målgivende pasning. 

Theo Hernández (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Tror du Real Madrid kan snu den dårlige trenden? 

Pmn6